Păreri forumuri Ceara Deluxe Tip Pomada Strong Hold Bandido: o ceară de par de top care poate sa facă diferența

Ceara Deluxe Tip Pomada Strong Hold Bandido este o ceară de păr care primește păreri pozitive pe forumurile de cosmetice și în principalele magazine online cu topicuri despre cea mai buna ceara de par, ce face ceara de par, Notino ceara de par. 

Consumatorii consideră că Ceara Deluxe Tip Pomada Strong Hold Bandido este un produs cosmetic ideal pentru stilizarea părului, este o ceară de păr cu fixare puternică și flexibilă

Ceara de par este de departe cel mai folosit produs de stilizare a parului la ora actuala.

Ceara Deluxe tip Pomada Strong Hold Bandido este produsa special pentru a da forma parului tău. 

Se aplica cu ușurință si parul tău se va păstra in forma dorită.

Similar pomadelor, produsele de ceară sunt disponibile cu o varietate de niveluri de fixare – fermă, medie și ușoară. 

Ceara Deluxe Tip Pomada Strong Hold Bandido pareri forumuri

Din fericire, chiar și cea mai puternică ceară nu se va întări sau coji ca un gel, oferind avantajul volumului și structurii pentru stilul tău.

Ceara de par oferă multe avantaje: iti poate schimba complet look-ul si iti permite sa-ti stilizezi parul in moduri in nici nu ti le-ai închipuit. 

Acest lucru este posibil fiindcă ceara lucrează bine cu o mare varietate de stiluri si lungimi de par: fie scurt sau lung, clasic sau modern, îngrijit sau dezordonat si texturat sau neted.

Fie ca iti aranjezi parul pe o parte, pe mijloc sau ca alegi orice alt stil iti vine in minte, o ceara de par de top poate sa facă diferența si sa te ajute repede.

In cazul in care căutați o ceara de par atunci trebuie sa aveți in vedere doua aspecte, gradul de fixare si aspectul lăsat in urma folosirii. 

De exemplu: pentru persoanele ce au un fir de par mai moale si mai maleabil se recomanda o ceara de par cu un grad de fixare mai redus, in timp ce persoanele cu un fir de par mai gros si mai aspru vor avea nevoie de o ceara de par cu un grad de fixare ceva mai ridicat.


In ceea ce privește aspectul ceara de par poate lasă in par de la un aspect mat, uscat pana la un luciu intens sau chiar umed. Este important de știut ca in marea majoritate a cazurilor parul natural are un luciu discret nu este tocmai mat.

Mod de folosire Ceara Deluxe Tip Pomada Strong Hold Bandido

Se pune o cantitate de ceara in palma, se întinde pe suprafața palmei apoi se aplica pe par si se modelează in forma dorita cu ajutorul mâinii sau al pieptenului.