Parfum Avon Far Away Rebel păreri forumuri, persistență, cum miroase și prețuri

Păreri comentarii forumuri despre parfum Avon Far Away Rebel Eau de Parfum pentru femei extrasă din recomandările și recenziile despre cele mai bune parfumuri pentru femei de la Avon:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,55
3. Opinii Neutre - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

54% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul AVON. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul că este un parfum de damă foarte plăcut și util, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

pareri parfum Avon Far Away Rebel forum parfumuri pentru femei


DEODORANT parfum Avon Far Away Rebel cum miroase și ce persistență are


Combinația de delicatețe și forță, proprie fiecărei femei, și-a primit acum expresia în lumea parfumurilor. 

Apa de parfum Avon Far Away Rebel dezvăluie toate aspectele personalității dvs. și vă completează farmecul unic.

Aroma îndrăzneață si cuceritoare se deschide cu acorduri de lichior catifelat de coacăze, ce aduce o savoare dulce, completata de prospețimea florilor de portocal si senzualitatea iasomiei pe o baza de ciocolata si caramel sărat.

Note de vârf: lichior de coacăze, fructe rosii, pruna

Note de mijloc: flori de portocal, lăcrămioare, iasomie Sambac

Note de baza: patchouli, ciocolata sărată si caramea, ambra Categoria oriental - florala

Rezumat caracteristici Parfum Avon Far Away Rebel 

• parfum oriental
• parfum floral
• subliniază senzualitatea fiecărei femei
• parfum potrivit pentru fiecare zi
• flacon stilizat

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 

👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.

👉 Data apariției modelului. Modelele mai noi folosesc tehnologii moderne mai performante.

👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt  relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Compară produsele. Pe anumite magazine online sau platforme de marketing poți compara produsele din categoria respectivă pentru a face cea mai bună alegere. Vi se vor afișa câteva produse pentru a urmări caracteristicile fiecăruia.

👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.

👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.