Rugăciune puternică făcătoare de minuni pentru căsătorie pe care e bine să o rostești de Buna Vestire

Vă prezentăm una dintre cea mai puternică rugăciune pentru căsătorie, rugăciune făcătoare de minuni cu efecte imediat pe care să o rostești pentru a-ți găsi alesul și pentru a întemeia familia mult visată.

Rugăciunea pe care să o rostești de Buna Vestire (25 martie) pentru a te căsători

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Cautați mai intai Împărăția lui Dumnezeu, si toate celelalte se vor adaugă vouă“, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a merge pe calea mântuirii. 

În mâinile Tale este viata mea si fara Tine nu pot cunoaște nici împlinirea si nici bucuria cea adevărată. Știind aceasta, având dorința de a purta crucea căsătoriei, Te rog sa ma ajuți sa găsesc făptura potrivita alături de care sa înfrunt marea vieții acesteia.

Ajuta-ma, Doamne, ajuta-ma, cum numai Tu ma poți ajuta. De multe ori ispita singurătății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit in poarta sufletului meu. 

cea mai puternica rugaciune facatoare de minuni pentru casatori


De atata durere inima mea s-a strans, si nu este nimeni care sa imi aline durerea. La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieții mele. 

Ajuta-ma sa am o familie bineplacuta Tie, o familie peste care sa se reverse mulțimea binecuvântărilor Tale.

Ferește-mă, Doamne, de tot raul. Ferește-ma de o alegere greșită. Ferește-ma de minciuni, de răutate, de desfrâu. 

Sa nu ma insele frumusețea cea degrab trecătoare, ci sa caut mai ales frumusețea sufleteasca. Sa nu ma orbeasca dragostea pătimașă, nici sa nu ma biruie patimile si poftele. 

Tu stii, Doamne, nepriceperea si slabiciunea mintii mele. Izbaveste-ma prin harul Tau de neputințele care ma apasă.

Vino in ajutorul meu, Iubitorule de oameni! Dăruiește-mi ințelepciune si răbdare. 

O, grea este crucea răbdării, si greu imi este sa nu fiu covârșit de ea. Dar in Tine imi pun nădejdea. Slavă Tatălui și Fiului și Duhului Sfânt. Cinste Maicii Domnului și slavă Sfinților. Amin''.