Treceți la conținutul principal

CÂȘTIGĂTORI CONCURS LIDL DELUXE 2021 VOLVO S90. Câștigă premii surprinzătoare de Paște cu Mastercard.

Anunțarea câștigătorilor concursului Mastercard LIDL Deluxe Paște 2021 se va realiza prin publicarea acestora pe website-ul www.surprize.lidl.ro/ deluxe după finalizarea procesului de validare, pana cel târziu la data de 30.06.2021.

Premiile constând în autoturisme marca VOLVO S90 (ambele configurații: RR 12004 - VOLVO S90 INSCRIPTION - D5 AWD AT8, respectiv RR 12117 - VOLVO S90 INSCRIPTION - D5 AWD AT8, se vor acorda câștigătorilor concursului LIDL Deluxe 2021 in București, în parcarea unuia din magazinele Lidl, pe care Organizatorul se obligă sa le comunice câștigătorilor cu minimum 24 ore înainte de predarea efectivă.

Premiile constând in scutere Super Soco, CUX (Silver) se vor acorda câștigătorilor in București, adresa urmând sa fie comunicata câștigătorilor de către Agentie și/sau Organizator, in termen de maximum 15 zile lucrătoare înainte de data predării. Predarea se va realiza in termen de maximum 30 zile lucrătoare de la data validării.

lista castigatori concurs lild mastercard paste 2021

Premiile constând in: MacBook Air M1 vor fi expediate prin curier la adresa furnizata de către câștigătorii concursului LILD Deluxe Paște 2021 cu ocazia validării, in termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data finalizării procesului de validare, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de către Organizator.

Cum participi la concursul Lidl Deluxe și Mastercard 2021

Gama Deluxe dă savoare sărbătorilor de Paște cu produse de calitate, atent alese, dar și cu premii surprinzătoare. 

Cumpără de minimum 100 de lei și cel puțin un produs Deluxe, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1877 sau folosind formularul de aici și intră în tragerea la sorți! 

Anul acesta vor două premii mari, cea de-a doua mașină Volvo fiind oferită de Mastercard. 

În plus, dacă plătești cu orice card Mastercard, ai șanse duble de câștig pentru toate premiile din concurs!
MAI POTI CITI