Câștigători concurs OREO, TUC 2021 ”O gustare de TOP”. Înscrie bonurile câștigătoare pe gustaredetop.ro

Anunțarea câștigătorilor concursului OREO, TUC și Philadelphia ”O gustare de TOP” 2021 se va realiza prin publicarea acestora pe www.gustaredetop.ro intr-o secțiune special dedicata acestei promoții cu premii în termen maximum 30 de zile lucrătoare de la data validării tuturor câștigătorilor.

Premiile concursului OREO Tefal One Pot vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceștia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 60 de zile de la data publicării câștigătorilor pe www.gustaredetop.ro

In cadrul concursului ”O gustare de TOP” 2021 vor fi acordate, prin momente norocoase, următoarele premii zilnice

1. 60 x Tefal One Pot:

Capacitate: 6l
Culoare: Negru & Argintiu
Putere: 1200W
Nr programe: 25

lista castigatori concurs oreo 2021 Tefal One Pot


2. 180 x Mixer vertical Tefal Infiny Force3 in 1 HB943838:

Capacitate: 500ml pentru chopper, 800ml pentru cana gradata
Culoare: Negru & Argintiu
Putere: 1000W

ATENȚIE! In cadrul concursului cu premii  ”O gustare de TOP” un participant poate câștiga câte un singur premiu din fiecare tip, respectiv un Tefal One Pot si un Mixer vertical Tefal Infinity Force 3 in 1, indiferent de pe cațe numere de telefon participa. 

Cu un singur bon fiscal NU poate câștiga mai mult de un premiu acordat in cadrul Campaniei.

Cum te înscrii la concursul OREO, TUC și PHILADELPHIA ”O gustare de TOP”

Participantul trebuie sa achiziționeze produse participante de minimum 10 lei (TVA inclus), pe același bon fiscal, si sa păstreze bonul fiscal;

Participantul se va înscrie in cadrul concursului exclusiv online prin accesarea website-ului www.gustaredetop.ro, accesarea secțiunii “Vreau premii” si completarea informațiilor cerute.

Participantul trebuie sa păstreze bonul fiscal in original si nedeteriorat. Bonul fiscal trebuie sa ateste achiziția de produse participante de minimum 10 lei, pe același bon fiscal, in perioada de desfășurare a Campaniei.

Concursul Oreo, Tuc și Philadelphia se desfasoara in perioada 20 aprilie 2021 si 31 mai 2021.


Trimiteți un comentariu