Treceți la conținutul principal

DANIELA PLOIA biografie, vârstă, înălțime, iubit, Instagram

Vezi care este biografia DANIELA PLOIA (vârsta 28 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are DANIELA PLOIA și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu DANIELA PLOIA (zodia Gemeni) le găsiți pe pagina ei de Instagram.

Potrivit biografiei, Daniela Ploia, născută la data de 1 iunie 1983 în județul Mehedinți, în localitatea Comanda, care aparține de orașul Strehaia, dar strămutată în Timișoara, solista de muzică populară provine dintr-o familie foarte numeroasă, artista mai având șapte frați. 

Originară dn localitatea care a devenit cunoscută datorită personajului cunoscut drept ”prințul țiganilor”, Leo de la Strehaia,  Daniela Ploia taie respirația bărbaților din sălile de gimnastică când dă jos portul popular și se prezintă în echipament de fitness.

wiki daniela ploia biografie varsta inaltime iubit studii


Pricepută în dansuri populare, dar la fel de fâșneața la kangoo jumps, Daniela Ploia face carieră și în sport, unde a luat mai multe diplome ca urmare a participării sale la concursuri de profil.

Bănățeanca Daniela Ploia, care are acasă un mini muzeu de porturi populare complete, circa 20 de costume populare, cel mai valoros fiind o moștenire de la bunica străbunicii, și are o vechime de peste 100 de ani.

Însă viața nu a fost ușoară pentru artista populară Daniela Ploia. În copilărie nu avea bani nici pentru strictul necesar la școală, mai ales în perioada în care, așa cum se procedează, se fac surprize părinților, perioada lunii martie fiind una dificilă.

Daniela Ploia a absolvit Facultatea de Științe Economice secția Contabilitate și Informatica de Gestiune, iar concomitent, a urmat timp de șase ani cursurile Școlii de Arte Populate Timișoara, secția Canto. 

A absolvit și masteratul la Universitatea de Vest din Timișoara.  În toți acești ani a colaborat cu mai multe ansambluri din țară și a participat la nenumărate evenimente culturale. Chiar și în Mehedinți a participat la festivaluri organizate în Drobeta Turnu Severin, Orșova, Baia de Aramă etc.

”Tot ce am se datorează muncii mele. Cânt cu respect și plăcere, însă fără să mă agăț de acest dar ca de o oportunitate, fără să fiu nevoită să fac compromisuri muzicale. De aceea mă duc și la serviciu, și o fac cu mare plăcere”, a spus artista, una din puținele cântărețe care are și un loc de muncă obișnuit. 

Daniela Ploia lucrează ca inspector la Administrația Apelor.

Referitor la biografia amoroasă a Danielei Ploia, aceasta pare desprinsă dintr-o telenovelă!

Daniela Ploia are acum o relație stabilă, dar despre care nu vrea în niciun mod să vorbească, preferând să nu amestece viața profesională cu cea personală! Și e firesc, după ce a pățit în urmă cu mai mulți ani, atunci când cel care urma să-i devină soț a înșelat-o cu o prietenă a ei. 

Mai mult, a lăsat-o și însărcinată, așa că nu a mai avut loc nicio căsătorie. Iar la scurt timp, cântăreața se îndrăgostea din nou, de un medic, doar că avea să treacă prin momente umilitoare, atunci când a aflat că era înșelată. Iubitul Danielei Ploia se întâlnea, în același timp, cu alte două femei. 

Bănățeanca Daniela Ploia a vrut chiar să se sinucidă, provocând un accident rutier, atunci când a aflat. A trecut și peste asta, acum nu mai suferă.

Acum, artista se află în centrul unui scandal cu Armin Nicoară. Daniela Ploia l-a făcut praf pe Armin Nicoară, după ce acesta a vorbit despre soliștii de muzică populară lipsiți de talent și de cântărețele care nu i-au rezistat avansurilor intime.

”Detest bărbații care se laudă... în fond, toate s-au folosit de naivitatea lui.(...) În fine nu-mi place din prisma asta: lăudăros și foarte, foarte puțin dezvoltat ca intelect, sau poate are trac. Eu sunt tranșantă”, a spus Daniela Ploia.
MAI POTI CITI