Treceți la conținutul principal

Regulatpro Hyaluron păreri forumuri, beneficii, compoziție, cum se folosește și contraindicații

Distribuția părerilor despre Regulatpro Hyaluron Dr. Niedermaier Pharma, raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Regulatpro Metabolic, Regulat pro Bio pareri, Regulat pro bio farmacia tei, Caut siropul regulat pro bio indică o pondere ridică a recenziilor pozitive.

Ce este Regulatpro Hyaluron și pentru ce utilizează

Regulatpro Hyaluron - ultima inovatie in materie de elixir de frumusete este produsul a ani de cercetari a companiei germane Dr. Niedermaier Pharma, specializata in cercetarea, dezvoltarea si marketarea bioconcentratelor enzimatice din grupul Regulatpro. 

Pareri Regulatpro Hyaluron forum suplimente cu acid hialuronic



Aceste bioconcentrate enzimatice obtinute prin procesul de Fermentare in Cascada au rolul de a contribui la cresterea nivelului de energie al tuturor celulelor din organism.

In plus, principiile active din Regulatpro Bio - dintotdeauna sănătos pot funcționa ca si EFECT CARRIER, adica pot fi cotransportor pentru molecule care altfel nu se pot absorbi in organism.

Este si exemplul acidului hialuronic, care, pentru a fi absorbit si a-si exercita acțiunea după administrare interna, are nevoie de un cotransportor, adica Regulatpro Hyaluron.

Altfel zis, daca doriti un aport suplimentar de acid hialuronic pentru un aspect mai tânăr si mai sănătos al pielii dumneavoastră, este important sa alegeți un produs de calitate.

Compoziție Regulatpro Hyaluron

Ccoaja de Portocal-amar
Fructe de Anason
Fructe de fenicul
Fructe de Chimion
Fructe de Ienibahar
Coaja de Curacao
Muguri de Cuisoare
Scoarță de Scortisoara
Fructe de Piper cubeba, 
Radacina de Ghimbir/
Fruct uscat de Portocal-amar
Radacina de Angelica
Radacina de Galangal
Seminte de Cardamon
Scoarta de Scortisoara
Radacina de Turmeric

Apa, concentrat de fructe de Prun (Prunus domestica) 18.4%, fruct de Lamai**(Citrus limon)-2.5 %, fruct de Smochin**(Ficus carica)-2.0 %, fructe de Curmal**(Phoenix dactylifera)-1.8 %, concentrate de fructe de Par (Pyrus communis) – 1.8%, fructe de Nuc**(Juglans regia)-1.4 %, extract din parti aeriene de Coada calului**(ECatalog equisetum arvense) – 1.0%, seminte de Soia**(Glycine max)-0.7 %, ,bulbi de Ceapa**(Allium ceapa)-0.7 %, fructe de Cocotier**(Cocos nucifera)-0.7%, agent de ingrosare: glycerol vegetal**, conservant: acid ascorbic, radacini de telina**(Apium graveolens)-0.2%, germeni de fasole Mung**(Vigna radiata)-0.2%, gluconate de zinc- 0.185%, extract din fructe de Acerola (Malpighia glabra)-0.175%, hialuronat de sodiu – 0.15%, frunze de Cardon**(Cynara cardunculus)-0.1%, seminte de Mazare**(Pisum sativum)-0.1%, seminte de mei (Panicum miliaceum)-0.1%, potentiator de aroma: amestec de 13 condimente*-0.06%, radacini de Turmeric (Curcuma longa)-0.02, stigmate de Sofran (Crocus sativus)-0.013%, sulfat de cupru (cuprum sulfuricum) – 0.0049 %, biotina (biotinum) – 0.00025%

Mod de administrare Regulatpro Hyaluron

20 ml/zi, cate 10 ml Regulatpro® Bio (1/2 de masura) dimineata siseara.

A se tine in gura o perioada inainte de a fi inghitit sau dizolvat intr-un pahar cu apa.

Reacții adverse și contraindicații Regulatpro Hyaluron

Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre celelalte ingredient ale produsului!
MAI POTI CITI