SFATURI remedii naturiste care curăță plămânii, Descongestionează, scad inflamația și omoară virusurile

Recomandări soluții naturiste remedii naturale care curăță plămânii, descongestionează, scad inflamația și omoară virusurile din plămâni


♦ Remedii naturiste care curăță plămânii: Lobelia

Lobelia conține un alcaloid cunoscut ca lobelina, care subțiază mucusul si decongestionează. In plus, lobelia stimulează glandele renale superioare sa elibereze epinefrina, iar ca efect aceasta relaxează caile respiratorii si permite o respirație mai ușoară.

♦ Soluții naturiste care curăță plămânii: Iarba mare

Aceasta este încă o planta folosita de americani pentru a combate bolile tractului respirator. Nu numai că ajută la eliminarea flegmei și mucusului dar, de asemenea, iarba mare este un excelent antibacterian natural și poate ajuta la prevenirea sau tratarea bronșitei și a altor infecții bacteriene.

recomandari sfaturi remedii naturiste care curata si deoxifica plamanii

♦ Soluții naturiste care curăță plămânii: Eucaliptul

Eucaliptul este un ingredient comun in bomboanele/pastilele si siropurile de tuse iar eficacitatea lui se datoreaza unui compus numit cineola.

Cineola are însă numeroase beneficii – este un expectorant, poate usura tusea, lupta impotriva congestiei si alina pasajele iritate ale sinusurilor.

♦ Remedii naturiste care curăță plămânii: Rădăcină de lemn dulce

Rădăcină de lemn dulce este utilizată în medicina tradițională chineză și este considerată a fi un bun remediu pentru combaterea infecțiilor tractului respirator deoarece curăță nasul, gâtul și plămânii. De asemenea, rădăcina de lemn dulce este un expectorant natural eficient

♦ Remedii naturiste care curăță plămânii: Podbalul

Frunzele de podbal au proprietăți emoliente și expectorante, coleretic-colagoge, antispastice, tonice și antiinflamatoare.

Preparatele naturiste din frunze de podbal sunt recomandate, mai ales, în tratarea bolilor aparatului respirator, cum ar fi bronșita, laringita, astmul bronșic, emfizemul pulmonar, silicoza și chiar tuberculoza, în faza incipientă.

♦ Soluții naturiste care curăță plămânii: Cimbrul

Cimbrul este foarte puternic in lupta impotriva congestiei pulmonare. El produce uleiuri antiseptice puternice care sunt clasificate ca antibiotice si antifungice naturale.

Cimbrul a fost utilizat ca un remediu naturist pentru probleme pulmonare consumat inca din antichitate si este utilizat pe larg si astazi pentru a preveni si trata infectiile tractului respirator si pneumoniile infectioase bacteriene.


Trimiteți un comentariu