Treceți la conținutul principal

BIOGRAFIA DR. CEZAR aka CEZAR AMITITELOAIE gazda de la "HELLO CHEF"

DR. CEZAR : WIKI: ZODIE, DATA NAȘTERII, PASIUNI, PROPRIETAR CLUB DE SANATATE " VIVERTINE", IASI, CLINICA MEDICALA EVA MEDICAL CLUCERULUI de pe strada CLUCERULUI .9. BUCUREȘTI, sectorul 1, SOȚIE, COPII, PLANURI DE VIITOR.

Cu surle si trâmbițe va debuta duminica 16 mai 2021 de la ora 13 si 15 minute emisiunea de la ANTENA 1 - "HELLO , CHEF".

Se dorește un show de cooking altfel. Publicul va primi informații prețioase despre sănătate, cum sa o pastram mai ales cum sa prevenim bolile.

Sfaturi de la gazda emisiunii DR.CEZAR extrem de cunoscut in mediul online cu aproximativ 62.000 de urmăritori. Are fani dar si contestatari veti vedea in cele ce urmeaza.

DR. CEZAR a fost invitat in diverse emisiuni de Entertainment la PRO TV in emisiunea lui MĂRUȚĂ dar si la TEO SHOW la KANALD.

GAZDELE EMISIUNII sunt : DR. CEZAR si fosta concurenta de la "CHEFI LA CUTITE" ROXANA BLENCHE extrem de fericita de oferta de a prezenta o emisiune.

wiki dr cezar amititeloaie medic cardiolog


Printre invitati vom regăsi vedete dar si oameni implicați in meseriile lor cum ar fi DR. MIHAIL PAUTOV.

Dintre vedete ne vom întâlni cu : DORIAN POPA, RAMONA OLARU asistenta de la "SUPERNEATA CU RAZVAN si DANI, RAZVAN BABANA cantaret si mai nou vlogger. RAZVAN FODOR, ROMICA TOCIU.

Cine este asadar gazda emisiunii DR. CEZAR?

Cunoscut publicului doar cu prenumele DR. CEZAR se numește in buletin CEZAR AMITITELOAIE.

DR. CEZAR are varsta de 49 de ani este căsătorit si are 2 copii. Practica sportul in mod regulat. In rest timpul ii este ocupat de clienti.

S-a nascut la IASI acolo unde in perioada 2011-2016 a fost student al FACULTATII "GRIGORE. T. POPA UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE IASI.

La examenul de REZIDENTIAT s-a situat pe locul 343.

A obtinut un punctaj de 799 ca scor general si ca scor standard 381/438.232.

PUNCTAJUL MAXIM era de 907 iar punctajul minim de promovare era de 544.

Are specialitatea de MEDIC CARDIOLOG dar pe FACEBOOK se declara MEDICUL CARDIOLOG NONCONFORMIST.

Un medic care isi permite sa profeseze dar si sa se ocupe de multiplele pasiuni PSIHOLOGIE, NUTRITIE SPORT.

Si in plus este si ANTREPRENOR proprietra la unui CLUB DE SANATATE din IASI numit VIVERTINE.

Profesează in BUCUREȘTI la o clinica EVA MEDICAL CLUCERULUI situta in sectorul 1 pe strada CLUCERULUI 9.

Dupa terminarea facultatii a calatorit s-a inspirat din toto ceea ce a vazut. Dealtfel se lauda ca este un inrait al calatoriilor si ce-i drept putini oameni au ajuns in tari indepartate precum PATAGONIA.

De ce este NONCONFORMIST dupa propria descriere ? Incepand de la looK dr. CEZAR isi desfasoara activitatea in mediul ONLINE unde si-a format o adevarata comunitate.

Are parul lung e zvelt gratie antrenamentelor si da arata cum NU TE ASTEPTI sa arate un DOCTOR.

Zici ca vine de la o cursa de motoare chiar una dintre pasiunile sale. Poarta ochelari dar si asa NU ARATA ca un medic obisnuit.

Si tousi mare mirare tinerelul doctor a ajuns la varsta de 49 de ani. E nascut intr-o ZODIE NOROCOASA probabil sau a aplicat pe propria persoana tot ceea ce ii povatuieste pe clientii sai.

Lumea este curioasa asupra varstei pentru ca trebuie sa cercetezi pe indelete ca sa gasesti in ce an s-a nascut. S-a nascut acum 49 de ani in anul 1972.

Nici despre casatorie nu a vorbit dr. CEZAR semn ca ii palce sa isi tina sotia si cei doi copii la departare de ochii vigilentei ai presei. Si daca tot a devenit el CELEBRU probabil ca era suficient sa mai fie si sotia in paginile presei.

Asa ca nu va pot spune cu ce se ocupa sotia dar la cata avere a strans dr. CEZAR precis doamna AMITITELOAIE are o afacere de care se bucura plus job-ul full time de SOTIE si MAMA.

DR . CEZAR ne invata ca PROPRIUL CORP ESTE SINGURA casa in care traim si adesea depinde doar de noi cum o intretinem si cum o renovam.

CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SANATATEA. ESTE O INVESTITIE NU DE BANI NEAPARAT CAT DE TIMP.

TIMPUL ESTE CEA MAI VALOROASA RESURSA SI STA IN PUTEREA NOASTRA SA O GESTIONAM.

VIATA ESTE FRAGILA SI PRETIOASA. OAMENII NU CONSTIENTIZEAZA ASTA PANA CAND UNEORI ESTE PREA TARZIU.

DR. CEZARne spune ca a inteles DISPERAREA celui de-al 12lea CEAS si faptul ca oamenii TREBUIE SA ACTIONEZE DIN TIMP , SA PPREVINA BOLILE.

Asta este motivul pentru care DR. CEZAR si-a orientat CARIERA pe PREVENTIE. E drept ca este O NISA NEVALORIFICATA de prea multi si aiic a papsat pe butoane.

DR. CEZAR promoveaza UN STIL DE VIATA SANATOS. Indeman oamenii sa isi faca controle anulae sa mance cat mai sanatos cu putinta , sa faca miscare sa fie comunicativi cu cei din jur si sa nu uite sa IUBEASCA.

Sa nu se izoleze pentru ca DEPRESIA este un INAMIC tacut care actioneaza pe ascuns.

Si ce sa facem va veti intreba si asta il intreaba oamenii mereu. CE SA FACEM SA AVEM UN STIL DE VIATA SANATOS astfel incat bolile sa ne ocoleasca ?

DR. CEZAR spune ca totul pornește de la o MINTE SANATOASA. Cati dintre noi obisnuim acum in 2021 dupa un an si 4 luni de pandemie SA FACEM CURAT in CAMARA??? asa cum spune domnul doctor in CĂMARA EMOȚIILOR si a GANDURILOR NEGATIVE?

Si daca nu putem singuri atunci zice DR. CEZAR sa apelam la un medic specialist un psihoterapeut.

As fi curioasa sa stiu daca parintii nostri bunicii ce sa mai zicem au indraznit vreodata sa se gandeasca sa apeleze la PSIHOTERAPEUT??? Unii paote au apelat in situatii cand au fost incurajati sa se gandeasca la asta ca la o ULTIMA SOLUTIE.

Si pe deasupra cum sa umble vorba ca madam X domnul Y nepotul B au probleme care pot fi rezolvate de un PSIHOTERAPEUT.

Si cei care sufera de boli crancene sunt atta de disperati in sufletele lor ca numai de ajutorul PSIHOLOGULUI sau al PSIHOTERAPEUTULUI nu au nevoie.

Ati auzit cum spun ei ? CE AM EU IN SUFLET nu tine de niciun terapeut. Si artistii vorbeau in muzica si poezie de INIMA NU ARE LEAC. Ba mai mult unele cercetari arata ca SE POATE MURI DE INIMA REA atunci cand SPERANTA moare in sufletul tau.

Si as vrea sa il vad pe VINDECATORUL DE SUFLETE cel ce iti paote lua si atenua macar DUREREA cauzata inimii din pricina mortii unui parinte, copil.

Poate ati aflat din experiențe proprii sau ale celor ce va înconjoară ce de cele mai multe ori la PSIHOLOG discuția se termna si cu sfaturile de a LUA NISTE pastile sa te calmezi.

Lucru cu care GENERATIA PARINTILOR si a BUNICILOR NU AU FOST NICIODATA DE ACORD/

OMUL tot in el isi gaseste vindecarea. Ati auzit vreo mama sa se planga sa apeleze la un psihoterapeut? Oricat de multe sacrificii a facut oricate batai a incasat sau daca a fost inselata si umilita?

DE DRAGUL COPIILOR ROMANCELE isi ascund suferintele. Exceptie fac VEDETELE noastre nu toate care prefera sa isi spele rufele in presa. Si avem atatea exemple. Nu mai departe famillie BHAMUTEANU& PRIGOANA si mai recent GABY BADALAU si CLAUDIA .

Bine la ora actuala un fiu de parlamentar sau om de afaceri devine VEDETA in ROMANIA.

OF, inimioara da romanii nu se duc la cardiolog pana la 40 de ani altii de abia la vârsta pensiei ajung sa bata la usa unui cardiolog. Bineînțeles ca obiceiurile strămoșești au conta dar mai ales LIPSA BANILOR.

Cati isi permit sau fac eforturi sa faca un control nu de doua ori pe ann dar macar o data. SOLUTIA ? Un MEDIC CARDIOLOG NONCONFORMIST care PREVINE IMBOLNAVIRILE.

La clinica din BUCURESTI dr, CEZAR isi asteapta pacientii pentru controale amanuntite dat fiind ca are si aparatura performanta. Sunt convinsa ca si preturile sunt pe MASURA APARATURII PERFORMANTE.

Si nu cred ca multi pensionari ajung la cabinetul dr. CEZAR. Daca la un cabinet privat prima consultatie este de 150 250 de ron si apoi mai dai banii si pe alte doua investigatii de care nu ti se spune inainte ca le vei face e dragut cum se trezesc oamenii in imposibilitatea de a plati.

De aceea se si afiseaza preturile la aceste investigatii. Ca poate nu vrei sa le faci si preferi sa vii alta data. Cat credeti ca e de ieftina o investigatie o ECOCARDIOGRAMA cu aparatul performant PHILIPS 7 cu 3 D ala cabinetul DR. CEZAR.

DR. CEZAR e pasionat de nutritie , sport si psihologie. Spune ca a lucrat in primii ani la INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE in IASI, TIMISOARA si apoi in BUCURESTI.

A lucrat in departamente grele precum TERAPIA INTENSIVA, UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE in AMBULATOR.

A partiicpat la cardiointerventii montari de stenturi. A calatorit si a participat la congrese si workshopuri internationale tocmai pentru a se pune la punct cu ultimele noutati in domeniu.

A particpat la interventii terapeutice dintre cele mai dificile implanturi de stent, ablatii prin radiofrecventa si interventii pe cord deschis.

Si cu o experienta adunata in 20 de ani s-a gandit sa le ofere sfaturi oamenilor altfel prin intermediul unui SHOW DE TELEVIZIUNE.

Pe langa retetele de mancaruri si dulciuri ale chef ROXANA BLENCHE, DR. CEZAR ne va spune sfaturile legate de nutritie si prevenire a bolilor cardiovasculare.

Iar invitatii VEDETE ne vor delecta cu secrete din bucatariile proprii sa vedem cat petrec vedtele noastre in bucatarie. De pilda va fi o advarta reusita intalnirea cu RZAVAN FODOR alintat ȚFODORICAȚ de finii lor ANDREEA si CABRAL IBAKA.

Stim ca i s-a dus ȚbuhulȚ lui NAS FODORICA de cat este de priceput in ale bucatariei. Dar niic cu finii IABAKA nu mi-e rusine.

DR . CEZAT a fost cu biciceta in PATAGONIA a ajuns in MUNTII PAMIR, si chiar in TADJKISTAN

DR. CEZAR practica sportul in mod regulat. NU ESTE DE ACORD CU DIETELE EXTREME.

DR. CEZAR spune ca este ADEPTUL MODERATIEI dar recunoaste ca si el are moente cand exagereaza poaote prea mult cand isi satisface papilele gustaive cu bombe calorice sau un pahar in plus.

Spune ca ORICE OM ar trebui sa apeleze la 2 MEDICI spre a afla si o alta parere. DA. doar ca unii medici se supara foc cand omul ii spune ca a aflat si alata parere de la un lat medic mai ales daca parerile primului medic difera MULT de cel al celui de-al doilea doctor.

Este obligatoriu ca noi oameni sa ne informa din care surse dorim sa fim cei care decid in acord cu ceea ce simtim ca ne este BINE , FIECARUIA dintre NOI.

A si inca un lucru bun spus de DR. CEZAR

NIMENI NU E DETINATORUL ABSOLUT AL ADEVARULUI si oricat de bun si profesionist ar fi un MEDIC pana si acesta se gandeste ca DUMNEZEU este cel care face minuni si ajuta si medicul.

Asa ca doctor CEZAR ne sfatuieste sa ne gandim fiecare STRATEGIA de PREVENTIE sa nu uitam ca FIECARE ESTE UNIC are propriile credinte si simtiri vis a vis de baola pe care o are.

Dar fiecare OM trebuie sa fie constient ca SANATATEA PROPRIE DEPINDE DOAR DE EL.

Orice VEDETA a trecut macar o data in vita printr-un scandal a avut referinte negative in presa. Niic DR. CEZAR nu a scapat de certiri si scandaluri.

Este de notorietate scandalul in care a fost implicat DR. CEZAR cu clubul lui de sanatate din IASI.

Unii s-au plans de servicii de proasta calittae a angajatilor indolenti si plini de ifose.

DR. CEZAR si cei de la ziarul BDI cei care sutine CEZAR i-au copiat pe cei de la BUNA ZIUA, IASI precum si cei din PRIMARIA IASI au intart intr-un conflict.

Dr. CEZAR ii acuza ca au vrut ca el sa le dea abonamente gratuite la clubul sau. Mai apoi s-a enervat DR. CEZAR pe cai care au venit sa ii faca evaluate si i-au dat O SINGURA STEA.

Unii l-au acuzat pe DR. CEZAR ca ACCEPTA la clubul sau doar pe cei care ii dau CLI si SHARE la contul lui de FACEBOOK.

E oare adevarat? Iata ce a spus DR. CEZAR: " NU TREBUIE SA PUP IN FUND PE ORICINE. EU STIU CAT AM MUNCIT la proiectul "VIVERTINE" si CAND CINEVA VINE SI iti da evlauarea la 1 stea pentru ca a trebuit sa plateasca parcarea 2 lei acea persoana nu are ce cauta in clubul meu.

AM DREPTUL SA IMI SELRCTEZ CLIENTELA. SUB UN ANUMIT NIVEL DE INTELIGENTA Nu ACCEPT CLIENTI. NU VREAU SA LE IAU BANII sa se DUCA IN ALTA parte NOI NU SUNTEM PIATA NICOLINA sa vina oricine."

WOW!!! E ceva dar oare care sunt criteriile care stau la baza selectiei clientilor ? CUM SE MASOARA NIVELUL DE INTELIGENTA al celor care vin sa faca sport la CLUBUL DE SANATATE al domnului doctor CEZAR AMITITELOAIE?

CLUBUL DE SANATARE "VIVERTINE" detinu de DR. CEZAR AMITITELOAIE a fost infiintat in 2016 si in anul 2018 se spune ca a AVUT PIERDERI SERIOSE.

Nu stim acum in 2021 care este starea financira a acestui CLUB DE SANATATE. In oeice caz sa iti selectezi clientela pe baza unui anumit nivel de cunostiinte asta da premiera.!

DR. CEZAR e preocupat sa citeasca carti si reviste din sfera medicinii. Citeste BIG THINK, CURIOSITY, MENSHEALTH in timpul liber.

Preocupat de jocurile de dezvoltare a inteligentei le recomanda oamenilor sa fac teste in acest sens.

Sune ca unul dintre cele mai imporatnte lucruri in vita omului este ACCEPTAREA DE SINE, CREDINTA si IUBIREA.

Cine doreste sfaturi de la DR. CEZAR este inmvitta sa ii scrie pe adresa CONTACT @ DR. CEZAR.RO. Blogul sau se buucra de intersul tinerilor in mare masura gratie fascinatiei de a-si lua informatii de pe FACEBOOK.

In orice caz asteptam sa vedem cat de reusita este emisiunea. CU DR. CEZAR, CHEF ROXANA BLENCHE si VEDETELE.

"HELLO , CHEF" va astepta pe voi PUBLICUL in premiera duminica 16 mai 2021 la ora 13. 15 la ANTENA 1.

CREDETI ca DR. CEZAR CARDIOLOGUL NONCONFORMIST pasionat de sport, motoare, calatorii si psihologie si nutritie va resui prin personalitatea sa sa il depaseasca pe CARISMATICUL POET pasionat de bucatarie domnul MIRCEA DINESCU?

Sunt curioasa cat va dura pana se vor plictisi oamenii de NONCONFORMISTUL CARDIOLOG DR. CEZAR AMITITELOAIE.

COMPETIA se ascute. Inca o noua emisiune culinara semn ca romanii nu se plictisesc cand vine vorba de mancare.

Si s anu uitam de ADI HADEAN cu emisiunea de sambata seara "GHICI CINE VINE LA CINA" emisiune realizata deNASUL ADI HADEAN si fina sa IONELA NASTASE.
MAI POTI CITI