Câștigători Concurs CĂMARA NOASTRĂ LIDL 2021. Câștigă 3000 de euro pe surprize.lidl.ro/camaranoastra

Anunțarea câstigătorilor concursul LIDL “Cămara Noastră te poftește la șezătoare – Etapa 2” 2021 se va realiza prin publicarea acestora online pe site-ul www.surprize.lidl.ro/camaranoastra intr-o secțiune special dedicata acestei Campanii in termen de aproximativ 20 zile calendaristice de la data validării acestora. 

Lista finală a câștigătorilor concursului Cămara Noastră 3000 de euro  va fi afisată și pe site-ul www.surprize.lidl.ro/camaranoastra până  la data de 13.08.2021.

Premiile constand in „Set 3 farfurii + 1 Bol Chicineta” si „Vouchere de cumparaturi LIDL” vor fi expediate prin curier privat la adresa menționată de câștigător în termen de 30 zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de către Organizator. 

lista castigatori concurs ldl camara noastra 2021 etapa 2 3000 euro

In momentul primirii premiului, acestia vor semna un proces verbal de predare-primire premiu.

„Premiul mare – 3000 euro” va fi predat castigatorului concursului “Cămara Noastră te poftește la șezătoare – Etapa 2” 2021  in termen de maximum 30 de zile lucratoare de la data validarii si publicarii listei castigatorilor pe website-ul www.surprize.lidl.ro, prin transfer bancar, in contul IBAN comunicat in acest sens.

Pentru a participa la concursul  “Cămara Noastră te poftește la șezătoare – Etapa 2” 2021 participantul trebuie sa achizitioneze, in Perioada Campaniei, produse din magazinele LIDL de pe teritoriul Romaniei, cu exceptia produselor pentru care legislatia nu permite promovarea – ex: tigari, in valoare totala, inregistrata pe un singur bon fiscal, de minimum 70 lei cu TVA inclus, dintre care minimum un produs din sortimentul Camara Noastra.

Un Participant unic poate inscrie in ăpromoția Cămara Noastră 3000 de euro maximum 5 (cinci) bonuri fiscale diferite pe zi si maximum 50 de bonuri fiscale diferite pe intreaga durata a Campaniei

Premiile concursului LIDL “Cămara Noastră te poftește la șezătoare – Etapa 2” 2021 sunt:

1 x 3000 euro

50 x Set 3 farfurii + 1 Bol Chicineta

10 x Vouchere de cumparaturi LIDL

ATENȚIE! Un participant poate câștiga în cadrul Campaniei un singur premiu, indiferent de numarul de bonuri fiscale inscrise in Campanie


Trimiteți un comentariu