Câștigători CONCURS GALBANI 2021 FIAT 500. Lista premiilor pe promotiegalbani.ro/castigatori/

Lista câștigătorilor concursului GALBANI 2021 “Gateste si traieste cu passione si poti castiga!” si a premiilor castigate de acestia se va publica pe www.promotiegalbani.ro intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de aproximativ 30 de zile de la data validarii acestora.

Desemnarea castigatorilor premiilor in cadrul concursului GALBANI 2021 se va face:

• Pentru premiile mici zilnice, acordarea zilnica, tragerea la sorti se va face saptamanal, in primele doua zile calendaristice din saptamana urmatoare inscrierii in promotie.

• Pentru premiile mici saptamanale, acordarea saptamanala, tragerea la sorti se va face saptamanal, in primele doua zile calendaristice din saptamana urmatoare inscrierii in promotie.

• Pentru premiul cel mare GALBANI 2021, mașină FIAT 500, tragarea la sorti se va face in primele 5 zile calendaristice dupa incheierea promotiei

lista castigatori concurs galbani 2021


Premiile mici zilnice si saptamanale vor fi expediate castigatorilor concurului GALBANI 2021 la adresele indicate de catre acestia in procesul de validare, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data, prin curier privat, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorilor pe www.promotiegalbani.ro

Premiile concursului GALBANI 2021 sunt următoarele conform regulamentului

• Premii mici zilnice, Carte cu retete Galbani, cate un premiu acordat zilnic, prin tragere la sorti saptamanala (asa cum este prevazut in Sectiunea 9.1).

• Premii mici săptămânale, Set de oala pentru fiert paste: 1 x capac, 1 x strecuratoare, 1 x oala de inox, cu o capacitate de 4 L si un diametru de 20 cm, cate un premiu acordat saptamanal, prin tragere la sorti saptamanala (asa cum este prevazut in Sectiunea 9.1).

• Marele premiu, autoturism Fiat 500, rosu, hibrid, 1.0 GSE, N3, acordat la finalul campaniei, prin tragere la sorti

Premiul mare constând într-o mașină FIAT 500  se va acorda pe data de 19 iulie 2021, când va avea loc tragerea la sorti pentru premiul cel mare. Se va desemna un singur castigator si 5 rezerve aferente premiului mare.

Castigatorii vor fi validati doar daca respecta toate prevederile Regulamentului Oficial al concursului GALBANI 2021 “Gateste si traieste cu passione si poti castiga!”


Trimiteți un comentariu