Câștigători concurs JOE napolitane 10.000 de euro 2021 pe www.nestle.ro/promoții

Listele câștigătorilor concursului JOE napolitane „Dă restart la prietenie și câștigă premii irezistibile” 2021 atât a premiilor săptămânale, cât si a marelui premiu se vor afișa pe website-ul campaniei www.nestle.ro/promoții in secțiunea dedicata campaniei JOE, cât și pe pagina de Facebook JOE Romania www.facebook.com/JOE.Romania)

Lista câștigătorilor premiilor săptămânale concurs JOE napolitane 2021 va fi afișată in termen de maxim 20 de zile lucrătoare de la finalizarea fiecărei săptămâni de campanie.

Câștigătorul marelui premiu concurs JOE napolitane în valoare de 10000 euro va fi anunțat pana pe data de 15.06.2021.

Câștigătorii premiile săptămânale ale promoției JOE napolitane vor fi aleși prin 6 trageri la sorti săptămânale ce se vor efectua de către Agentia Digitala, in termen de 5 zile lucrătoare de la încheierea unei săptămâni de Campanie, utilizând un program computerizat specializat de extragere aleatorie.

liste castigatori concurs napolitane joe 2021 iphone 12 pro

In cadrul concursului JOE care se desfășoară în perioada 4 aprilie – 15 mai 2021 se vor acorda prin tragere la sorti, următoarele premii:

• 24 x telefoane iPhone 12PRO

• 1 x 10.000 Euro (, ce se va plati in contul bancar al castigatorului in echivalentul RON la cursul BNR din data platii)

Produsele participante la concursul napolitane JOE „Dă restart la prietenie și câștigă premii irezistibile” 2021 sunt toate sortimentele ambalate individual din gama JOE, care se gasesc la vânzare in magazine in perioada desfășurării.

Pentru a participa la tombola cu premii JOE trebuie să cumperi produse JOE de cel puțin 7.99 lei pe un singur bon fiscal, și să înscrii bonul fiscal împreună cu datele personale pe site-ul campaniei promoționale JOE sau trimite-l prin SMS la numărul 3576.

ATENȚIE Pentru a putea primi premiul in bani in caz de castig, potențialul câștigător al premiului de 10000 euro al concursului napolitane JOE  trebuie sa detina, pe numele sau, un cont bancar valid. Premiul nu se va putea transfera decat in contul deschis si detinut pe numele potențialului câștigător


Trimiteți un comentariu