Câștigători concurs Lidl –Gelatelli 2021 Combina frigorifica BOSCH anunțați pe surprize.lidl.ro

Anunțarea câștigătorilor concursului Lidl – Gelatelli 2021 se va realiza prin publicarea acestora pe website-ul www.surprize.lidl.ro/gelatelli, dupa finalizarea procesului de validare, pana cel târziu la data de 30.07.2021.

Premiile concursului Lidl –Gelatelli  constând in:Combina frigorifica XXL Bosch si Voucher Lidl in valoare de 50 de lei vor fi expediate prin curier la adresa furnizata de catre câștigători cu ocazia validării, în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data finalizării procesului de validare, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de către Organizatorul promoției.

Premiile in cadrul Campaniei “Lidl –Gelatelli – Cate gusturi, atâtea înghețate” se vor acorda prin tragere la sorti.

Tragerea la sorti presupune folosirea unui program de calculator cu distribuire si extragere aleatorie, care va selecta câștigătorii si rezervele, pentru premiile oferite in cadrul Campaniei, dintr-o baza de date ce conține toate înscrierile valide in Campanie.

lista castigatori concurs lidl Gelatelli 2021

Extragerea câștigătorilor se va efectua in prezenta unei comisii și a unui notar public, pana cel târziu la data de 04.06.2021.

La tragerea la sorti participa toate înscrierile valide conform prezentului Regulament, realizate pe intreaga Perioada a Campaniei “Lidl –Gelatelli – Cate gusturi, atatea înghețate” 2021.

In cadrul tragerii la sorti se vor extrage:

a) 1 câștigător al premiului constand intr-o (1) Combina frigorifica XXL Bosch

b) 15  castigatori ai unui voucher Lidl in valoare de 50 de lei.

Descoperă ce rol ai avea în Poveștile Înghețatei, apoi înscrie un bon de cumpărături de minim 70 lei, cu cel puțin un produs din gama de înghețate și intra în tragerea la sorti


Trimiteți un comentariu