Câștigători Concurs NAPOLACT 2021. Câștigă o casa in Ardeal! pe www.napolact.ro sau SMS la 3780

Anunțarea câștigătorilor concursului NAPOLACT 2021 O casă-n deal, în inimă de Ardeal! în valoare de 97.600 lei se va realiza prin publicarea acestora pe www.napolact.ro, intr-o secțiune special dedicata acestei Campanii in termen de aproximativ 15 zile de la data validării acestora.

Câștigătorul Marelui Premiu NAPOLACT constând într-o casă în valoare de 97.600 lei va fi invitat sa se prezinte pentru îndeplinirea formalităților privind alegerea premiului si pentru discutarea modalității de punerea in posesia premiului, in maximum 30 de zile lucrătoare de la data publicării tuturor câștigătorilor pe site-ul campaniei www.napolact.ro

Castigatorii premiilor ce constau in.voucher E-Mag si voucher Decathlon în valoare de 350 lei vor intra in posesia premiului in mod electronic, prin intermediul unui link securizat trimis la adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizate in timpul procesului de validare, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării tuturor câștigătorilor pe site-ul concursului www.napolact.ro

lista castigatori concurs napolact 2021 voucher E-Mag si Decathlon


Câștigătorii Premiilor Săptămânale oferite in cadrul promoției NAPOLACT 2021 O casă-n deal, în inimă de Ardeal! nu au posibilitatea de a solicita înlocuirea acestora cu alte bunuri si nici de a schimba caracteristicile/ parametrii acestora. Câștigătorii Premiilor Săptămânale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea premiilor in bani.

In Perioada Campaniei, un participant poate câștiga un singur Premiu Săptămânal.

Cum te înscrii la concursul NAPOLACT 2021 O casă-n deal, în inimă de Ardeal!

Între 17 mai și 22 august 2021, participă la promoția națională și poți câștiga o casă în Ardeal sau unul dintre voucherele de cumpărături Decathlon sau eMAG.

Cumpără oricare 2 produse Napolact și / sau Napolact BIO

Înscrie datele bonului în formularul online de pe www.napolact.ro sau prin SMS la 3780

Dacă ai produse Napolact BIO pe bon, adaugă „BIO” în SMS sau bifează câmpul dedicat din formularul de înscriere și primești 2 șanse la premiile promoției. 

Mai multe bonuri înregistrate, mai multe șanse de câștig!


Trimiteți un comentariu