Treceți la conținutul principal

Câștigătorii concursului MENTOS 2021 în Mega Mage și Carrefour pe www.yestofresh.ro

Tragerile la sorti a câștigătorilor concursului MENTOS 2021 se vor efectua in termen de 10 zile lucrătoare de la încheierea promoție astfel: pentru rețeaua de magazine Mega Image, se va organiza o tragere la sorti in perioada 7-20 mai 2021, iar pentru rețeaua de magazine Carrefour, se va organiza o tragere la sorti in perioada 2-15 iunie 2021.

Premiile concursului Menotos “YES TO FRESH MOMENTS” 2021 vor fi livrate câștigătorilor in termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la data validării acestora prin curier privat.

Lista câștigătorilor promoției Mentos si a premiilor câștigate va fi afișată pe website in termen de 30 de zile de la data validării lor.

În cadrul concursului Mentos 2021 se vor acorda 100 premii. 

liste castigatori concurs mentos 2021

5 x Biciclete pliabile

40 x Hanorace pictate manual

20 x Caști audio wireless

3 x Camera Video Go Pro 

2 x KIT Gaming ( scaun, monitor, tastatura, casti, mouse, mousepad) 

30 x Boxe audio Amazon Echo Dot 

ATENȚIE! Participanții care au fost desemnați câștigători ai concursului MENTOS vor fi contactati prin apel telefonic la numărul de telefon mobil utilizat pentru înscrierea in promoție, in intervalul orar 09:00 – 20:00, de 3 ori in maximum 5 zile lucrătoare de la data desemnării câștigătorilor; numărul de telefon utilizat servește pentru identificarea Participanților si contactarea acestora. 

In cazul in care Participantul nu poate fi contactat, după cele 3 încercări de contactare telefonica se va trece la contactarea rezervelor.

La concursul Menotos “YES TO FRESH MOMENTS” participa următoarele produse comercializate de către Organizator pe piata din Romania, in cadrul magazinelor participante:

• Mentos Fruit, drajeuri 38 g

• Mentos Mint, drajeuri 38 g

• Mentos Rainbow, drajeuri 37.5 g 

• Mentos Strong Mint, drajeuri 37.5 g


MAI POTI CITI