Claudia Iosif Babs biografie, vârstă, data nașterii, înălțime și Instagram

Vezi care este biografia Claudia Iosif ((37 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Claudia Iosif și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu Claudia Iosif (BABS) le găsiți pe pagina ei de Instagram @eusuntbabs

CLAUDIA IOSIF, iubita lui Dorian Popa (vârsta 32 ani) este o tânără cu vino incoace. 

Poate și de aceea prietenii o alinta BABS asa e cunoscuta in cercul de prieteni. A absolvit ACADEMIA DE RELAȚII ECONOMICE din BUCUREȘTI.

Alaturi de Dorian manageriaza salonul de coafura pe care il detin in Bucuresti.

Despre înălțimea și greutatea Claudie Iosif nu putem decât specula, deoarece nu există date publice. Însă după fotografiile de pe contul ei de Instagram, putem specula ca are peste 1,70 m înălțime și o greutate de top model!

claudia iosif biografie varsta inaltime greutate iubita lui dorian popa


Într-un interviu, tânăra Claudia a mai spus că nu crede în căsătorie și că partenerii ar trebui să stea într-un cuplu atâta timp cât se simt bine unul cu celălalt și nu pentru alte interese. 

Puțini știu că Dorian Popa este mai tânăr decât iubita sa, Claudia Iosif. Asta pentru că, diferența de vârstă nu se observă datorită formei fizice de zile mare în care se află Babs.

Cu toate că este mai mare decât partenerul său cu șase ani, Claudia arată incredibil de bine la cei 38 de ani pe care îi are.

Însă a recunoscut că are mai multe intervenții estetice. La doar 23 de ani, iubita lui Dorian Popa a ales să-și pună implanturi mamare, iar mai apoi a continuat și cu alte operații. 

Babs are implant de sprâncere, augumentarea buzelor cu acid hialuronic, liposucție și rinoplastie.

Claudia Iosif este o adevărată apariție, având un stil vestimentar la fel de excentric ca al partenerului ei, Dorian.  

Este foarte apreciată în mediul online, fiind urmărită de peste 360.000 de internauți. Claudia nu apare foarte des în public cu iubitul ei, dar îl susține în tot ceea ce face și este mândră de parcursul lui Dorian.

Deși sunt împreună de mulți ani, nu au copii, fapt care a determinat-o pe tânără să declare că se gândesc să înfieze unul:

Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Am vorbit cu Dorian şi de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta”, a declarat iubita lui Dorian Popa.


Trimiteți un comentariu