Complex pentru Slăbit Generame Thermo Intense păreri forumuri suplimente arzătoare de grăsimi

Să ne facem o părere despre Complexul pentru Slăbit Generame Thermo Intense un arzător de Grăsimi, Termogenic care beneficiază pe forumuri de păreri împărțite. 

Unii îl consideră un produs revoluționar, inovativ, în timp ce în alte comentarii ii este reproșat faptul că prețul este prea mare pentru ceea ce oferă.

Însă, în general, comentariile exprimă mulțumirea și încrederea consumatorilor care au folosit Complexul pentru Slăbit Generame Thermo Intense.

Proiectul Generame este un proiect total nou care are în vedere îmbunătăţirea calităţii vieţii prin utilizarea unor produse realizate în urma studiilor şi cercetărilor din domeniul geneticii umane. 

Marele avantaj al acestor produse, care face că eficienţa sa nu le fie contestată, este faptul că respectă particularitățile pe care le are ADN-ul uman.

complex thermo intense generame pareri forum a slabit cineva

Termo Intense de la Generame a fost conceput pornind de la studii genetice privind termogeneza legata de gena FTO si cele legate de coenzima Q10 privind metabolismul grasimilor (metabolismul lipidic PDE4).

Thermo Intense contine în compoziție ingrediente active exclusive si extracte care stimuleaza metabolismul, iar amestecul de ingrediente este conceput pentru a ajuta persoanele care doresc sa obtina o greutate optima.
 
Arzătorul de grăsimi Thermo Intense este un supliment alimentar care are la baza tehnologia brevetata TermoLife, extracte din plante, vitamine si crom, teanina, cofeina si tirozina.

Termolife este un ingredient cu tehnologie brevetata, conceput sa furnizeze Coenzima Q10 si sa o faca mai biodisponibila. In mod normal, enzima Q10 este solubila la doar 5%.

Beneficii complex de slăbit Generame Termo Intense:

• Mentine greutatea sub control

• Ideal pentru cei care urmeaza un plan de dieta pentru slabit 

• Stimulează metabolismul ca parte a unei diete hipocalorice

• Extractele de Ceai Verde si Fucus ofera senzatia de satietate, imbunatatesc metabolismul si ard grăsimile

• Ardeiul iute stimulează metabolismul. 

• Stimularea tintita a metabolismului datorita tehnologiei Termolife

Mod de administrare complex pentru Slăbit Generame Thermo Intense: 1-2 comprimate pe zi. 

Thermo Intense ofera cele mai bune rezultate atunci cand utilizarea acestuia are drept scop sustinerea unor caracteristici subiective specifice, iar specialistul in nutritie va poate recomanda utilizarea acestuia in programul alimentar.

Complexul pentru Slăbit Generame Thermo Intense nu are contraindicații și efecte secundare importante, însă trebuie să țineți seama de următoarele avertizări.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Contine cofeina (100 mg / doza zilnica). 

Nu este recomandat copiilor si femeilor in timpul sarcinii si alaptarii. 

Nu depasiti doza zilnica totala de 400 mg de cofeina din toate sursele. 

Nu luati produsul înainte de culcare sau in orele imediat anterioare somnului si împreuna cu alcoolul. 


Trimiteți un comentariu