Treceți la conținutul principal

DIANA BRESCAN biografie, vârstă, înălțime, iubit, Instagram

Vezi care este biografia DIANA BRESCAN (vârsta 25 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are DIANA BRESCAN și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu DIANA BRESCAN (zodia TAUR) le găsiți pe pagina ei de Instagram @diana_brescan

Wiki: Diana Brescan (născută pe data de 18 aprilie 1996) este câștigătoarea a zeci de premii muzicale și învingătoarea mai multor concursuri internaționale de muzică. "Vocea României", "X Factor", "Cerbul de Aur", "Slavianskii Bazar", "Două inimi gemene", sunt doar câteva dintre concursurile la care a participat interpreta, la toate obținând premii importante.

Diana Brescan a fost semifinalistă în show-ul Vocea României în 2017 și finalistă în competiția Eurovision Moldova în 2014 și 2015. 

Diana Brescan wiki varsta inaltime divort iubit

La vârsta de 11 ani, Diana a câștigat concursul Steaua Chișinăului și Cerbul de Aur. De-a lungul timpului, a făcut parte din mai multe proiecte TV din Moldova. 

În 2015 Diana Brescan s-a căsătorit cu Ghenadie Vitu (10 ani mai mare decât ea)  Cei doi au plecat într-o vacanță romantică în Cipru unde au și organizat nunta.

În 2017 Diana Brescan și logodnicul ei, Ghenadie Vitu, s-au despărțit. Informația a devenit publică după ce Ghenadie a făcut publică ultima discuție pe chat dintre el și artistă.

Revenind la biografia muzicală în 2014, Diana Brescan a participat la X Factor România unde a interpretat „Te iubeam”, o piesă a Oanei Sârbu, iar juriul şi spectatorii au rămas vrăjiţi de vocea ei. 

Contactată prin telefon de Ştefan Bănică Jr chiar în timpul jurizării, Oana Sârbu a mărturisit că i-a plăcut foarte mult felul în care Diana i-a cântat piesa. „Mi-a plăcut, mi-a plăcut! DA îi dau, categoric!”, a spus Oana Sârbu. Cum ceilalţi juraţi nu puteau face altfel, i-au acordat câte un „Da”. „Eşti prima concurentă care primeşte 4 de «Da»”, a spus Horia Brenciu.
MAI POTI CITI