GFX-8 păreri forum remedii pt. sportivi. GFX-8 prospect, beneficii, compoziție, cum se administrează

GFX-8 păreri forum remedii pentru sportivi. GFX-8 prospect, beneficii, compoziție mod de administrare

Părerea comentariilor despre GFX-8 remediu sportiv de top pentru creșterea forței și a masei musculare extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente sportive pentru dezvoltarea masei tale musculare.

Comentatorii sunt de părere că utilizând GFX-8 se simt rezultatele de la prima săptămână de utilizare. Perfect pentru a suplimenta alimentația pe lângă mesele normale care nu trebuie sa lipsească. Iar gustul este foarte bun.

Ce este și pentru ce se utilizează GFX-8 Pronutrition


GFX-8 este un supliment nutritiv de top, care combină o gamă foarte diversificată de ingrediente eficiente, ce te vor ajuta să accelerezi radical dezvoltarea masei tale musculare și, în același timp, să-ți crești nivelul de performanță din sala de antrenament.

gfx 8 pro nutrition pareri forum suplimente cresterea masei musculare

Remediul sportiv GFX-8 combină o serie de ingrediente puternice precum creatina monohidrată, glutamina, 

BCAA arginina, maltodextrina și o cantitate crescută de proteine din zer, care vor intensifica procesul de sinteză proteică din organism, pentru a te ajuta să-ți dezvolți mai rapid și mai ușor musculatura.

Ingredientele atent alese ale produsului lucrează în sinergie pentru a te ajuta să obții mai mult de la antrenamentele tale și să atingi mai ușor obiectivele pe care ți le-ai stabilit. 

Efectele GFX-8 nu se vor limita doar la stimularea dezvoltării masei tale musculare, produsul contribuind și la îmbunătățirea nivelului tău de performanță fizică, la fortificarea sistemului tău imunitar, precum și la o mai bună vascularizare a organismului.

BENEFICII GFX-8

Datorită conținutului său crescut de proteine cu o valoare biologică ridicată, precum și a cantității ridicate de BCAA din formula sa, GFX-8 , va accelera radical dezvoltarea masei tale musculare, intensificând procesul de sinteză proteică din corp și stimulând, astfel, volumizarea, definirea, dar și recuperarea musculaturii organismului.

De asemenea, GFX-8 va juca un rol important și în îmbunătățirea performanțelor tale fizice, crescându-ți nivelul de forță, anduranță sau energie și amplificând gradul de vascularizare a organismului tău.

Totodată, mulțumită glutaminei și al profilului complet de aminoacizi din formula sa, GFX-8 va contribui și la fortificarea sistemului tău imunitar, ajutându-te să te ferești mai ușor de anumite boli și afecțiuni.

Compoziție GFX-8 Pro Nutrition

Concentrat proteic ultrafiltrat din zer, dextroză, cazeinat de calciu, proteină totală de lapte, cacao (pentru aroma de ciocolată, aroma de cafea cu nuci prăjite, aroma de caramel), creatină monohidrată, maltodextrină, L-glutamină, leucină, izoleucină şi valină, aromă, taurină, D-riboză, agent de îngroşare: gumă xantan (E 415), L-arginină, colorant carmin (pentru aroma de cireşe, zmeură), îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950), riboflavină (pentru aroma de ananas, piersică).

Mod de administrare GFX-8 Pro Nutrition

Doza optimă de GFX-8 este de 2 măsuri sau 85 g din produs ce pot fi dizolvate în 300 ml de apă, suc sau lapte, în funcție de preferințele tale.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă consumul a 2 porții din GFX-8 pe zi, prima dintre acestea dimineața, după trezire, iar cea de-a doua, imediat după finalizarea antrenamentului.

Reacții adverse și contraindicații

Nu se cunosc la dozele recomandate.

Cum și de unde cumperi  GFX-8 Pro Nutrition la cel mai bun preț


♦ VERIFICĂ AICI PREȚURILE ACTUALIZATE

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.Trimiteți un comentariu