IONELA GUZIC biografie, vârstă, înălțime, iubit, Instagram

Vezi care este biografia IONELA GUZIC (vârsta 31 de ani) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are IONELA GUZIC și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu IONELA GUZIC (zodia BERBEC) le găsiți pe pagina ei de Instagram @ionelaguzic

Conform wiki-ului IONELA GUZI s-a născut in satul MILUTA, Jud GORJ la data de 13 martie 1990.

Artista Ionela Guzic, originară din județul Gorj și păstrătoare a tradițiilor noastre locale, este posesoare a peste 40 de premii și trofee. 

Tânără, talentată, frumoasă și ambițioasă, Ionela Guzic și-a construit cariera de succes prin multă muncă. S-a născut și a copilărit în Gorj, mai exact în satul Miluta, localitate de pe Valea Jilțurilor. 

wiki ionela guzic varsta inaltime iubit


Ionela Guzic a absolvit Colegiul Național „Spiru Haret”, dar și Școala Populară de Artă, apoi a urmat cursurile de Pedagogie Muzicală la Craiova, alte cursuri la București și este, de asemenea, absolventă a „Music Schools” California, SUA.

Apreciată pentru talentul său, tânăra interpretă are în palmares peste 40 de premii obținute doar în câțiva ani. 

A fost premiată cu locul unu la Festivalul „Ponoare, ponoare”, în anul 2011, iar la Festivalul „Maria Lătăreţu” solista a obţinut premiul „Fiii gorjului”. 

În anul 2011, Ionela Guzic a cucerit locul secund la „Vocea Populară”, dar şi o menţiune la Festivalul „Maria Tănase”.

Referitor la biografia sa amoroasă, după o relație de șase ani cu bărbatul despre care credea că o va face fericită toată viața, artista Ionela Guzic a fost părăsită de iubitul său la doar patru luni de la cererea în căsătorie.

Interpreta de muzică populară și-ar fi dorit să se așeze la casa ei, însă planurile i-au fost date peste cap de bărbatul în care avea încredere deplină.

Cu toate acestea, Ionela Guzic speră că totul va reveni la normal și relația ei va continua de unde a rămas.

... Eu încă îl mai aștept. Nu sunt pregătită să cunosc pe altcineva. Sufletul meu este cioburi”, a declarat Ionela Guzic.


Trimiteți un comentariu