Life Extension Optimized Cran-Max Cranberry Extract păreri forumuri calmarea iritațiilor si infecțiilor urinare

Să ne facem o părere despre Life Extension Optimized Cran-Max Cranberry Extract, un supliment inovator dezvoltat pentru tratarea infecțiilor urinare și care pe forumuri beneficiază de opinii și păreri pozitive care apreciază eficiența acestuia.

Anatomia tractului urinar feminin diferă foarte mult de cea a bărbaților. Drept urmare, au nevoie de sprijin nutritiv diferit.

Multe studii publicate indica faptul ca polifenolii de merisoare pot ajuta la sustinerea unui tract urinar sanatos.

O importanta deosebita este continutul de flavonoide din merisoare, inclusiv antocianine si proantocianidine. Acesti compusi naturali exercita efecte antioxidante puternice care pot reduce stresul oxidativ. Datele clinice recente sugereaza ca proantocianidinele gasite doar in merisoare pot promova sanatatea sistemului urinar.

Life Extension Optimized Cran-Max Cranberry Extract pareri forum remedii infectii urinare

Intr-un studiu, Life Extension a identificat un compus unic care ofera un complement sinergic profilului fitonutrient al intregului merisor. UTI Rose™ este derivat din Hibiscus sabdariffa, o specie originara din Europa, Asia si Africa. Analiza stiintifica a aratat ca aceasta specie de flori si calici (plicul floral verde care inconjoara floarea) este bogata in polifenoli activi, incluzand flavonoide, sambubiozide si antocianine.

Suplimentul Life Extension foloseste un proces unic patentat la fabricarea Cran-Max® optimizat cu UTI Rose™. Doza sugerata de o capsula de doua ori pe zi furnizeaza 500 mg Cran-Max®, pentru a oferi echivalentul antocianinei a sapte pahare de suc de merisoare.

Proprietati si Beneficii Life Extension Cran-Max®:

Inhiba dezvoltarea E.coli pe celulele care fac parte din tesutul numit uroteliu (cel din vezica urinara si uretere, adica tesutul care captuseste tractul urinar).

Calmeaza iritatiile si infectiile.

Inhiba dezvoltarea bacteriilor in tractul urinar s-a observat atat in cercetarile de laborator, cat si in studiile efectuate pe oameni.

Efectele antibacteriene. Oamenii de stiinta au observat ca sucul de merisoare reduce incidenta infectiilor tractului urinar la soareci, potrivit unui studiu din 2017 publicat in Frontiers in Microbiology.

Mod de administrare Life Extension Cran-Max: 1 capsula, de 2 ori pe zi.

Comozitie:Life Extension Cran-Max per doza (1 capsula)

Extract ElliRose™ Hibiscus (floare, calici) [std pana la 45% fenolice totale] - 100 mg

Afine concentrate (fructe intregi) - 250 mg

Ingrediente: Extract de merisoare ElliRose™ Hibiscus (floare, calici) [std pana la 45% fenolice totale], Afine concentrate (fructe intregi), Celuloza vegetala (capsula), celuloza microcristalina, stearat vegetal, silice, hidroxid de magneziu.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Contraindicatii si alergeni Life Extension Cran-Max

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi produsul ca inlocuitor (substitut) pentru o dieta variata. 

Recomandate sunt dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu folositi daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. A nu se consuma de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor.

Cran-Max® si Bio-Shield® sunt marci inregistrate ale Pharmachem Laboratories, Inc.

Ellirose™ este marca comerciala a Naturex, Inc.


Trimiteți un comentariu