NicoZero remediu antifumat păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție, mod de utilizare și efecte adverse

Părerea comentariilor despre NicoZero picături pentru renunțarea la fumat extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre s-a lăsat cineva de fumat cu NicoZero, contraindicații NicoZero și prețuri NicoZero în farmacii.

Scorul agregat al părerilor de pe forumurile despre NicoZero picături pentru renunțarea la fumat

Utilitate - 4,45 din 5
Funcționează așa cum este descris - 4,40 din 5
Este produsul ușor de folosit - 4,50 din 5
Este produsul de calitate - 4,50 din 5
Au avut alții o experiență buna cu produsul - 4,30 din 5
Sunt avantajele mai mari decât dezavantajele produsului - DA
Care este raportul calitate preț - Bun

În acest prospect găsiți informații despre: Cum și pentru ce se utilizează NicoZero; Înainte să utilizați NicoZero; Compoziție picături NicoZero; Cum să utilizați NicoZero; Reacții adverse posibile si contraindicații NicoZero.


nicozero pareri forum remedii pt renuntarea la fumat

Ce este și pentru ce se utilizează picăturile NicoZero

NicoZero sunt picături care te vor ajuta să renunți ușor la fumat, și care de asemenea, te vor trece cu ușurință peste sterile de sevraj. 

Compoziția picăturilor NicoZero are un efect eficient asupra dependenței pe termen lung, deteriorării sistemului cardiovascular, tulburărilor digestive, deteriorării funcționării sistemului respirator și împotriva sindromului de sevraj complex.

Remediul natural NicoZero elimină aspectele comportamentale prin normalizarea producției de dopamină, indiferent de consumul de nicotină, cognitive prin îmbunătățirea funcției creierului, normalizarea somnului și întărirea sistemului nervos, precum și atenuarea efectului de sevraj care provoacă dependență.

Compoziție NicoZero

Picăturile pentru renunțarea la fumat, NicoZero, își bazează eficiența pe 4 componente: Gotu Cola, Extractul de rădăcină de Ginseng, Extractul de ciuperci Shiitake și Extractul de hibiscus.

♦ Gotu Cola conține substanțe biologice care se leagă de receptorii nicotinici ai creierului și le stimulează.  Substantele ale Gotu Cola blochează capacitatea nicotinei de a stimula si de a activa sistemul de dopamina.

♦ Extractul de hibiscus te ajută să ai o respirație ușoară, îndepărtează inflamația și îmbunătățește starea membranelor mucoase.

♦ Extractul de rădăcină de Ginseng din compoziția picăturilor, stimulează sistemul nervos central eliminând tensiunea nervoasă și stresul, are un efect tonic general, hipertensiv și hipoglicemiant. 

♦ Extractul de ciuperci Shiitake – conține polizaharide active și beta-glucani, care contribuie la refacerea sistemului imunitar, a sănătății mintale și a sistemului circulator. 

Mod de administrare NicoZero picături pentru renunțarea la fumat

Pentru administrare, se iau 10 picături pe cale orală de 2-3 ori pe zi, indiferent de aportul de alimente și se bea multă apă. 

Durata tratamentului cu NicoZero depinde de starea corpului și de susceptibilitatea acestuia la recuperare. 

• Tratamentul minim este recomandat în scop profilactic și în tratamentul simptomelor ușoare și durează 40 de zile.

• Cura medie cu NicoZero este prescrisă pentru manifestările acute ale simptomelor, iar durata este de cel puțin 1,5 luni. 

• Tratamentul maxim este destinat formei cronice și acute, cu o durată de 2 luni. Pentru a consolida rezultatul, se recomandă un al doilea tratament – nu mai devreme de 3 luni de la sfârșitul celui principal, dar nu mai târziu de 6 luni de pauză.

Reacții adverse și contraindicații NicoZero

Nu se cunosc la doza zilnică recomandată de producător.

Cum și de unde cumperi NicoZero picături la cel mai bun preț


Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților


Trimiteți un comentariu