Treceți la conținutul principal

Păreri CONCURS LIDL CUPON PLUS câștigă cupoane de reduceri la cumpărături

Toti participanții valabil înscriși in Concursul LIDL CUPON PLUS 2021  si care au întrunit condițiile de inscriere din Regulament vor câștiga:

1) in Aplicatie, in termen de 24 ore de la atingerea Pragului 1, un Cupon Lidl Plus de 3 lei cupon pe care il vor putea folosi la achizitii viitoare de produse din magazinele Lidl Disccount SRL (de la care sunt exceptate produsele interzise promovarii - ex: tigari, formule pentru bebelusi, alcool tip t uica, palinca), in valoare de minimum 50 de lei (cincizeci lei), efectuate cu folosirea Aplicatiei, in termen de cel mult 15 zile de la data alocarii acestuia in Aplicatie.

2) in Aplicatie, in termen de 24 ore de la atingerea Pragului 2, un Cupon Lidl Plus de 6 lei,  cupon pe care il vor putea folosi la achiziții viitoare de produse din magazinele Lidl Disccount SRL (de la care sunt exceptate produsele interzise promovarii - ex: tigari, formule pentru bebelusi, alcool tip tuica, palinca), în valoare de minimum 70 de lei (saptezeci lei), efectuate cu folosirea Aplicatiei, in termen de cel mult 15 zile de la data alocarii acestuia in Aplicatie.

pareri concurs cupoane de reduceri forum promotii lidl

3) in Aplicatie, in termen de 24 ore de la atingerea Pragului 3, un Cupon Lidl Plus de 12 lei, cupon pe care il vor putea folosi la achiziții viitoare de produse din magazinele Lidl Disccount SRL (de la care sunt exceptate produsele interzise promovarii - ex: tigari, formule pentru bebeluși, alcool tip tuica, palinca), in valoare de minimum 100 de lei (o suta lei), efectuate cu folosirea Aplicatiei, in termen de maximum 15 zile de la data alocării acestuia in Aplicatie.

Activează opțiunea Cupon Plus de la LIDL, iar de fiecare dată când cumperi fructe și legume proaspete, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, primești un cupon de reduceri la cumpărături!

Promoția LIDL cu cupoane de reduceri  se desfășoară în perioada 04.05.2021 - 04.06.2021, în limita stocului disponibil. 

În funcție de valoare, cuponul valoric poate fi utilizat la achiziții de minimum 50, 70 sau 100 de lei, prin aplicația Lidl Plus. Valoarea bonului fiscal se va calcula scăzând valorile produselor ce nu pot fi promovate, conform legii (ex: tutun, formule pentru bebeluși etc.).

Regulamentul campaniei LIDL Cupon Plus este întocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania si este disponibil, in mod gratuit, oricarui participant, pe website-ul www.lidl.ro/lidl-plus/cupon-plus si in cadrul Aplicatiei. 

Lidl Plus este noua aplicație pentru mobil ce îți oferă posibilitatea să te bucuri de și mai multe oferte în magazinele Lidl.

Odată ce ai instalat-o, poți scana cardul digital la casa de marcat pentru a beneficia de avantaje suplimentare la cumpărături.
MAI POTI CITI