Treceți la conținutul principal

ROXANA BLENCHE biografie, vărstă, înălțime, studii, iubit, Instagram

Vezi care este biografia ROXANA BLENCHE și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ROXANA BLENCHE și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu ROXANA BLENCHE le găsiți pe pagina ei de Instagram @roxanablenche

Conform biografiei profesionale, ROXANA BLENCHE a reușit să ajungă până în finala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, acolo unde i-a avut drept rivali pe Maria Șandru și pe Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea. 

Premiul a fost câștigat tânăr, dar Roxana Blenche s-a ales cu un trofeu de excepție: admirația a milioane de români

La vârsta de doar 28 de ani, Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este chef într-un restaurant din București.

Roxana Blenche și-a început experienţa culinară în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căştigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Braşov, iar la vârsta de 23 de ani a ajuns chef.

wiki roxana blenche heloo chef la varsta realizarilor

A început să-i placă cu adevărat să gătească când era prin anul trei de facultate, cam atunci a început să experimenteze şi să își cumpere foarte multe cărţi de gastronomie. 

Sora ei este cea care a încurajat-o să-și înceapă o carieră în domeniu, deşi ea susţinea că va fi inginer zootehnist. 

Însă în 2015, când era în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora ei i-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să ştie. 

Iniţial chiar s-a supărat pe ea, dar s-a prezentat la interviu şi a obţinut postul. Aşa a intrat Roxana Blenche în acest domeniu. I-a plăcut şi a rămas.

Despre viața personală, dacă Roxana Blenche are sau nu un iubit ce înălțime s-au ce greutate are nu există informații publice, aceasta preferând să facă distincție între viața personală și cea profesională.

UPDATE: Ziarele de cancan monden susțin că Roxana Blenche se iubește cu Cătălin Bucur, care a sprijinit-o pe tot parcursul competiției de la „Chefi la cuțite”. Mai mult, iubitul ei poate înțelege cel mai bine pasiunea tinerei pentru bucătărie, pentru că și el la rândul lui este tot bucătar. 

Duminica 16 mai 2021, de la 13:15, Antena 1 lansează o nouă emisiune de cooking, „Hello Chef”, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef, pe Roxana Blenche, fostă concurentă la „Chefi la cuțite” , un medic cardiolog pasionat de nutriţie , dr. Cezar şi o vedetă.
MAI POTI CITI