Treceți la conținutul principal

ActiPatch păreri forumuri tratament cu impulsuri electromagnetice beneficii și contraindicații

Să ne facem o părere despre ActiPatch apreciat pozitiv pe forumurile despre cele mai eficiente dispozitive cu impulsuri electromagnetice pentru tratarea durerii cronice și acute.

Terapia cu impulsuri electromagnetice s-a dovedit a fi sigură și a demonstrat, de asemenea, o eficacitate terapeutică promițătoare asupra patologiilor legate de os și cartilaj, inclusiv la genunchi și zona cervicală.

Dispozitivul ActiPatch produce impulsuri electromagnetice cu o frecvența de cca 1000/secundă,  pe care utilizatorul nu le simte însă care pătrund profund în țesutul afectat și întrerup transmiterea senzațiilor dureroase indiferent de cauza lor. Mai mult de atât, terapia cu impulsuri electromagnetice are proprietăți de vindecare la nivel celular.

Tehnologia modernă de atenuare a durerii cu ajutorul dispozitivelor medicale ActiPatch este utilă în durerile musculo-scheletale acute și cronice și redă mobilitatea articulațiilor, fără medicamente și reacții adverse.

actipatch pareri forum terapie electromgantica pt durere

Referitor la contraindicații și efecte adverse, este bine de știut că ActiPatch poate fi utilizat pe termen lung, împreună cu orice alt tratament. 

ActiPatch poate fi utilizat în siguranță de persoane cu diabet, cu afecțiuni renale, vârstnici, la care consumul de antiinflamatoare nu este permis pe termen lung din cauza reacțiilor adverse uneori severe.

ActiPatch  este un dispozitiv medical aprobat FDA, pe baza a numeroase studii clinice efectuate în instituții medicale de prestigiu din lume. 

ActiPatch  s-a dovedit a fi eficient în tratamentul durerilor cronice în care analgezicele obișnuite nu își mai fac efectul la doze obișnuite și poate fi aplicat oriunde pe corp, pe zonele musculo-scheletale dureroase și purtat atât cât e nevoie, chiar și în mod continuu. 

ActiPatch nu este incomod pentru activitățile zilnice sau cele sportive, cu atât mai puțin în timpul somnului.

Prin această terapie avansată cu impulsuri electromagnetice ActiPatch  atenuează durerea acționând direct la sursă ei și întrerupe transmiterea senzațiilor dureroase din țesutul lezat către nervi, astfel că oricine poate beneficia de aceste avantaje.
MAI POTI CITI