ALEGEREA celor mai bune PARFUMURI în funcție de ocazie, anotimp și stil vestimentar

Cele mai scumpe parfumuri sunt cele care te fac să ieși în evidență, insă... există câteva reguli despre cum să alegi parfumul potrivit pentru diverse ocazii, modul în care te îmbraci, ce anotimp este etc.

Cel mai bun parfum pentru tine dintre cele mai scumpe parfumuri originale este cel care ți se potrivește și pe care trebuie să-l alegi. Spor la căutat și cumpărături plăcute!

Ghidurile de stil ne arată că alegerea parfumului se face în funcție de:

a) Stilul vestimentar și alegerea parfumului

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare este personalitatea ta și stilul vestimentar. Un parfum te face să te simți plină de putere, încredere în forțele proprii. 

Așadar, dacă ești o persoană mereu elegantă, care nu iese din casă fără o cămașă călcată perfect, alegi un parfum trebuie să se potrivească prestanței tale. 

Alege un parfum rafinat, cu note elegante, care să-ți evidențieze stilul.

sfaturi alegerea parfumului in functie de ocazie si imbracaminte

b) Anotimpul ne impune alegerea unui anumit parfum

Parfumurile se aleg și în funcție de anotimp, bineînțeles. Astfel, un parfum răcoros, cu miros de distracție și de mare, ideal vara, nu va avea același impact iarna, când avem nevoie de un parfum puternic, persistent, cu note tari, care să facă față frigului de afară.

c) Alegerea parfumului în funcție de ocazie

Ocazia la care alegem să purtăm pe piele și pe haine parfumul preferat este un alt criteriu de diferențiere. 

De exemplu, la o ocazie specială, la un eveniment important din viața ta, ai nevoie de un parfum care să-ți rămâne întipărit în minte chiar și după trecerea anilor. Un parfum nemuritor, care să fie ca o piesă de puzzle în povestea ta.

d) Stilul de viață ne ajută să alegem parfumul care ni se potrivește

În funcție de stilul tău de viață, de pasiuni, de obiceiuri, vei alege și parfumul potrivit. Astfel, dacă ești un sportiv, nu vei putea merge la competiții sau la evenimente cu un parfum super puternic, ci ai nevoie de un parfum freș, care să se potrivească cu tine și totul în jur.

e) Preferințele personale importante în alegerea parfumului

Preferințele sunt cele mai importante atunci când alegi un parfum. Dacă de exemplu nu îți place mirosul de trandafiri, în niciun caz nu vei alege un parfum care are specificat la ingrediente că deține această notă. 

De asemenea, dacă o apă de parfum ți se pare prea puternică, o apă de toaletă cu note subtile te-ar avantaj mai mult.Trimiteți un comentariu