Treceți la conținutul principal

AMANTA AURORA a omului de afaceri IOAN CRISAN VS SOTIA si FIICA si EX GINERELE poveste complicata

Cine a este Aurora Ardelean amanta omului de afaceri Ioan Crisan asasinat in mod teribil

IOAN CRISAN este OMUL DE AFACERI din ARAD decedat in urma unei explozii plasate in propria masina . A avut o viata interesanta cu suisuri si un FINAL TRAGIC. Evenimentul trist s-a petrecut in urma cu aproape o saptamana.

MOARTEA sa considerata suspecta a devenit subiect de presa. Si fiecare redactie de ziare, televiziuni din ARAD pana la BUCURESTI cauta noi piste si motivele pentru care s-ar fi pus la cale asasinarea omului de afaceri.

MOARTEA afaceristului IOAN CRISAN face obiectul unei anchete in desfasurare dar presa continua sa relateze zilnic despre noi motive ce ar fi dus la moartea tragica a omului de afaceri.

In scena a aparut un element nou GELOZIA asta inseamna ca IOAN CRISAN a murit din dorinta de razbunare a cuiva ? AR putea fi o CRIMA din DRAGOSTE ?

wiki amanta aurora ardelean ioan crisan varsta avere

IOAN CRISAN era casatorit parintele unei fete. FATA sa maritata , divortata si MAMA nepotilor lui IOAN CRISAN un baiat si o fata.

FAMILIA este devastata de durere dar au aparut declaratii din partea sotiei, ex ginerului si acum NEASTEPTAT o declaratie din partea celei care i-a fost AMANTA domnului CRISAN.

CINE este doamna AURORA declarata acum OFICIAL AMANTA omului de afaceri? EA este CONTABILA firmei ce apartinea omului de afaceri.

Se pare ca ultima noapte din aceasta viata domnul CRISAN a petrecut-o in compania AUROREI.

OMUL DE AFACERI IOAN CRISAN s-a urcat la volanul masinii sale si a facut drumul binecunoscut de la ferma sa situta la 11 km de orasul ARAD. S-a dus la mall unde si-a cumparat o cafea.

La iesire s-a urcat la volan a vrut sa intoarca si BOOM a explodat masina. NICIO SANSA sa ramana in viata. Oamenii aflati in mall au privit neputinciosi si siderati cum masina ardea mocnit. Trecusera 6 MINUTE si nici POLITIA NICI POMPIERII NU ISI FACUSERA APARITIA.

Si vine acum o intrebare ce ii framanta pe anchetatori. DE CE MASINA CONDUSA de IOAN CRISAN era inscrisa pe numele SURORII doamnei AURORA AMANTA domnului CRISAN ?

DOAMNA AURORA nu este doar CONTABILA la firma de pescuit a lui IOAN CRISAN.

AURORA este si CONSILIER LOCAL. ARE 53 de ani . Oare ce si-ar dori O FEMEIE de 53 de ani de la un DOMN FOARTE INSURAT cu nevasta si copii ba chiar cu NEPOTI?

Cunoscutii stiaua de aventura sau paote legatura de mai lunga durata a lui IOAN CRISAN cu doamna AURORA? Oare ce stie toto satul nu stia nevasta ? Oare nevasta sa fie implicata?

A aflat sotia de amantlicul sotului si a vrut sa se razbune ? Sunt tot felul de presupuneri. Un lucru e clar doamna AURORA , AMANTA avea pe mana secretele averii daca ea se ocupa si facea contabilitatea.

Surse mai spun ca IOAN CRISAN mai avusese parte de avertizari si amenintari ii fusese jefuita casa si atunci ? CE POATE FI LA MIJLOC atat de grav incat dusmanii sa ii fi dorit MOARTEA?

IOAN CRISAN a lucrat timp de 25 de ani ca ELECTRONIST la AEROPORTUL din ARAD. Una dintre marile lui hobby-uri era pecuitul.

Asa a ajuns IOAN CRISAN sa isi transforme pasiunea intr-o MARE AFACERE. Si totusi cum ajunge un ELECTRONIST OM DE AFACERI?

IOAN CRISAN a cumparata terenul de langa ARAD unde si a construit o ferma o crescatorie de SOMN. UNA dintre putinele afaceri de acest fel din ROMANIA. A INCEPUT UN NOU SERIAL in ROMANIA.

Un serial despre MOARTEA UNUI OM DE AFACERI. CINE va prelua afacerea lui IOAN CRISAN ?

De ce ex ginerele lui IOAN CRISAN a iesit in fata presei cu declartii de presa rugandu-i pe jurnalisti sa respecte INTIMITATEA familiei fostei sotii?

Si de ce s-a despartit fata omului de afaceri de sotul ei care mai apoi avea sa ii preia firma sau firmele si sa ajunga sa o execute silit?

CARE ERA adevaratta realtie a lui IOAN CRISAN cu familia ? Stie oare AURORA AMANTA mai multe decat a declarat ? DE CE MASINA in care si-a gasit sfarsitul IOAN CRISAN era inscrisa pe numele surorii AUROREI si nu pe numele AUROREI?

Ce stiau oamenii cu care facea faceri IOAN CRISAN despre acesta in ultima perioada ? Suferea de alte boli IOAN CRISAN ?

MOARTEA lui IOAN CRISAN este acoperita de MISTER pentru publicul larg. POATE CA UNII stiu exact ce s-a intamplat si vad in asasinarae lui IOAN CRISAN un AVERTISMENT pentru altii ?

A fost uscis IOAN CRISAN intr-o operatiune pregatita dinainte fiind vorba de explozibil ? AU FOST 18 explozii pana ce mASINA a luat foc si a ARS ca o torta.

SE VOR DUELA verbal SOTIA si AMANTA? SI stai cu siguranta IOAN CRISAN NU ISI FACUSE TESTAMENTUL. CUI i VA RAMANE INTREAGA AVERE?

E totul un PUZZLE pe care acum anchetatorii se straduiesc sa il descifreze. IOAN CRISAN avea toto ce isi paote dori un OM.

Avea o sotie copil , nepoti dar uite si AMANTA. VIATA lui IOAN CRISAN va fi larg dezbatuta luni de zile. DAR IN FINAL VOM STI DE CE A FOST OMORAT ?

AVEA IOAN CRISAN DATORII pe care nu le onorase ? CINE I-a VRUT RAUL ? A fost TRADAT?

CUM VA FI LA INMORMANTARE? VA VENI AMANTA ? VA DA OCHII CU SOTIA?

Si uite cum un om de afaceri despre a carui existenta nici NU stiam a pus orasul ARAD IN CENTRUL ATENTIEI ROMANIEI.

A pornit si competitia televiziunilor pe acest subiect fierbine cine va castiga NOTORIETATE si AUDIENTA ?

Ramane de vazut cum s eva finaliza ancheta. IAR PUBLICUL va urmari O ANCHETA precum un film de pe NETFLIX.

Oare cand va face NETFLIX un serial despre ROMANIA?

MARIUS TUCA, FELICITARI pentru indarjirea cu care urmariti alata ancheta despre afalarea ADEVARULUI cum marele REGE ARTHUR a FOST UCIS de un PRINT nu din LEVANT.

E 2021 acum PRINTUL a venit din LICHTANSTEIN.

MOR toto mai multi oameni. Ba de COVID ba de altele. Si in ROMANIA au ajuns sa fie omorati oamenii ca in serialele americane.

V-ati fi imaginat asta in urma cu 5 ani ?

VOM REVENI cu AMANUNTE despre maoartea omului de afaceri IOAN CRISAN.

Isi va da demisia din firma detinuta de IOAN CRISAN, DOAMNA AURORA AMANTA?
MAI POTI CITI