Treceți la conținutul principal

BIODERMA SEBIUM GLOBAL păreri forumuri cremă pentru pielea cu acnee și puncte negre. Prospect pe scurt.

Să ne facem o părere despre Bioderma Crema Sebium Global, 30 ml, un produs dermacosmetic ideal, apreciat pe forumurile despre tratamente puncte negre și acnee pentru eficiența sa și raportul preț calitate demn de luat în calcul.

Potrivit prospectului, Bioderma Crema Sebium Global actioneaza la sursa imperfectiunilor, gratie Tehnologiei SeboRestore (brevetul Fluidactiv + Bakuchiol), fiind special conceput pentru pielea predispusa la acnee. 

Este primul tratament disponibil în farmacii care elimină coşurile şi punctele negre prin acţiunea biologică asupra cauzelor şi consecinţele acestor imperfecţiuni

Sebium Global ajuta la echilibrarea compozitiei de sebum, restaurand astfel nivelul de hidratare si prevenind aparitia imperfectiunilor. 

Textura sa lejera patrunde rapid in piele, lasand tenul fin si catifelat, fara a-l incarca. 

Bioderma Crema Sebium Global pareri forum prospect


Astfel. pielea devine neteda si purifiata, fara luciu, iar cicatricele postacneice sunt atenuate.

Departamentul de cercetare si dezvoltare al Laboratoarelor Bioderma a identificat diseboreea, un dezechilibru in compoziția sebumului ca fiind una din principalele cauze declanșatoare ale punctelor negre si a leziunilor inflamate, in pielea predispusa la acnee.

Asocierea unică a brevetului Fluidactiv + Bakuchiol acționează direct asupra cauzelor acneei. 

Pielea reinvață să își regleze cantitatea și calitatea de acizi grași pentru a recrea sebumul caracteristic pielii sănătoase, prevenind astfel reapariția coșurilor și a punctelor negre.


Mod de utilizare: 

Aplicati crema Sebium Global pe pielea curatata in prealabil cu Sebium Gel Spumant sau Sebium H2O. Crema poate fi folosit ca baza de machiaj. Se aplica dimineata si/sau seara – 7 zile pe saptamana.

Precautii și contraindicații

A se evita contactul cu ochii.

Daca simptomele persista, cereti sfatul farmacistului sau medicului.
MAI POTI CITI