Biografia CRISTINA MORARI ODHANI vârstă, înălțime, soț, avere

WIKI CRISTINA MORARI ODHANI, DATA NASTERII, ZODIE, INALTIME, FAMILIE, COPII, SOT, PASIUNI, AFACERI

Frumoase femei are REPUBLICA MOLDOVA! Câștigătoarea locului 1 declarata drept CEA MAI SEXI FEMEIE din REPUBLICA MOLDOVA in 2021 este superba CRISTINA MORARI ODHANI.

Acest TOP al celor mai SEXY MOLDOVENCE este un proiect al RODICAI CIORANICA din REPUBLICA MOLDOVA împreună cu REVISTA VIP.

Organizatoarea RODICA CIORANICA a declarat ca in 2021 au fost mai putine concurente." Le-am cerut acordul fiecareia dintre ele ca sa nu avem surprize de genul : VAI, EU NU DOREAM SA PARTICIP la acest CONCURS".

La evenimentul recent incheiat au participat ca invitate si alte frumuseti de pe plaiul moldav. Foste concurente in trecut la TOP 20 CELE MAI SEXI MOLDOVENCE .

cristina morari wiki varsta inaltime avere

"GATA, LOCUL 1 IN TOP 20 CELE MAI SEXI MOLDOVENCE in 2021. MULTUMESC CELOR CARE M-AU VOTAT si SPRIJINIT.|

E declarația castigatoarei CRISTINA MORARI ODHANI.

CINE ESTE CEA MAI SEXI FEMEIE din REPUBLICA MOLDOVA in 2021?

CRISTINA MORARI ODHANI este FEMEIA declarata CEA MAI SEXI MOLDOVEANCA! Si cinste ei este O FEMEIE CASATORITA. FAMILISTA, COPII- O fetita ANYA si celalat copilas este in burtica mamicii.

SOTIE, MAMA, ANTREPRENOARE.

Cand a poazat in revista VIP pentru TOP 20 CELE MAI SEXI MOLDOVENCE, CRISTINA MORARI ODHANI era insarcinata cu cel de-al doilea copil si era in a treia luna de sarcina.

CURAJOASA FEMEIE mandra de corpul ei. Care este cel mai de pret lucru pentru CRISTINA ?

FAMILIA si PRIETENII. CRISTINA s-a nascut in REPUBLICA MOLDOVA la 29 decembrie 1990 este reprezentanta ZODIEI CAPRICORN.

A practicat modellingul a calatorit si si-a gasit jumatatea in persoana unui om de afaceri stabilit in DUBAI.

CRISTINA MORARII a devenit CRISTINA ODHANI mandra MAMICA a unei fetite pe nume ANYA in varsta de 3 ani. Copila este bruneta si se anunta a fi o FRUMUSETE.

CRISTINA este pasionata de moda si isi dedica viata acum cresterii copiilor. Dar nu uita sa se bucure de casnicie si de sotul sau care stie cel mai bine cum sa isi rasfete iubita.

Recent a fost intr-o vacanta splendida si s-au cazat la hotelul RITZ CARLON. O camera ultra luxoasa si cu vedere spre un teren unde puteai vedea zebre .

Cu piscina si tot confortul la care paote visa o fata. CRISTINA crede ca o FEMEIE trebuie sa aiba si multe alte calitati pentru ca frumusetea doar ea NU ESTE INDEAJUNS si chiar nu IMPRESIONEAZA pe multi sau pentru multa vreme.

Firesc ! Stie moldoveanca ! Sa fii si buna gospodina O MAMA DEDICATA si O SOTIE smart.

CRISTINA MORARII a studiat cursurile mai multor facultati. A terminat FACULTATEA DE JURNALISM SI STIINTELE COMUNICARII, USM - POLITICA SI FILOSOFIE&ECONOMIE, PPE.

CRISTINA este antreprenoare si fondatoarea POSHAFFAIRSATELIER. Duce o viata de lux si e si firesc daca stai in DUBAI.

Se relaxeaza pe mare cu yachtul merge la shopping. NU ARE MOMENTE DE PLICTISEALA.

Inca o MOLDOVEANCA care demonstreaza ca FEMEIA nascuta in REPUBLICA MOLDOVA POATE FACE TOT CE ISI PROPUNE : SA FIE INDEPENDENTA, SA AIBA PROPRIA AFACERE, SA GATEASCA, SA FIE ELEGANTA si MAMA DEDICATA.

O fi vorba si de NOROC nu strica niciodata sa ai un SOT BOGAT. DAR moldovencele focoase si sexi demonstreaza ca AU ASPIRATII si nu se dau batute pana nu OBTIN CE VOR.

UN SOT BOGAT, COPII, LINISTEA UNUI CAMIN , VACANTE IN LOCURI EXCLUSIVISTE.

CRISTINA MORARII ODHANI a obtinut tot ce si-a dorit. Vine des acasa in REPUBLICA MOLDOVA si se bucura de familie si de prieteni.

Anul aesta chiar de curand a participat la evenimentul unde a fost declarata CEA MAI SEXI MOLDOVEANCA in 2021.

Frumoasa MOLDOVEANCA Nu a castigat vreun concurs de MISS. DAR A ARATAT TUTUROR CA ESTE CEA MAI SEXI FEMEIE in 2021.

FAMILIA ei parintii , prietenii sunt fericiti pentru ea. Iar CRISTINA MORARII ODHANI are de ce sa fie mandra. A castigat un PREMIU chiar daca este insarcinata.

ATUNCI CAND ITI PROPUI CEVA ITI VA IESI daca ai suficienta vointa si ambitie. Nu strica nici FRUMUSETEA FIZICA un mare ATUU.