LUTAX 10 Plus păreri forumuri remedii pentru păstrarea sănătății ochilor. Rezumat prospect.

Să ne facem o părere despre suplimentul LUTAX 10 Plus, un remediu pe bază de vitamine și minerale apreciat pozitiv pe forumurile despre păstrarea sănătății ochilor si a acuității vizuale

Conform prospectului, Lutax 10 Plus este un supliment pe baza de vitamine, minerale, acizi grasi Omega 3, luteina FloraGLO, minerale, anticianidine si zeaxantina care ajută în mod eficient la păstrarea sănătății ochilor.

Compozitia LUTAX 10 Plus este formată dintr-o combinație sinergică de Zeaxantina, Anticianidine, Luteina FloraGLO și Acizi grasi Omega 3.

Unele cercetari au aratat ca acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru dezvoltarea normala a vederii sugarilor, iar copiii care nu primesc suficienti acizi grasi Omega-3 în timpul sarcinii de la mamele lor, ar putea suferi de tulburari nervoase si de vedere.

pareri lutax 10 plus preturi dr max

De asemenea, cercetările privind beneficiile acestor acizi grasi asupra sanatatii ochilor afirma ca ei sunt esentiali pentru dezvoltarea oculara optima, pentru mentinerea acuitatii vizuale si pot ajuta la prevenirea degenerescentei maculare si a sindromului ochiului uscat.

• Zeaxantina – este un antioxidant care are capacitatea de absorbi lumina albastra, astfel diminuand efectele negative ale acesteia asupra ochilor.

• Luteina FloraGLO -  luteina care si-a dovedit eficienta in toate studiile mari (luteina patentata si omega3 standardizat intr-o singura capsula.)

• Anticianidinele - sunt coloranti naturali, prezenti in fructe si legume, care au proprietati antioxidante si antitumorale.

• Acizi grasi Omega 3 - sunt benefici pentru sanatatea ochilor.

Modul de administrare a suplimentului pentru ochi, LUTAX 10 Plus este simplu. Doar 1 capsulă pe zi cu o cantitate corespunzătoare de apă.


WIKI: Degenerarea maculara datorata varstei (AMD), o cauza obisnuita a pierderii vederii in partea a doua a vietii, deterioreaza acea portiune a ochiului (macula) care asigura o vedere centrala clara. 

Identificata in faza intermediara, AMD uscata poate fi incetinita sau stopata cu un supliment alimentar pe baza de vitaminele A, C si E, plus zinc si cupru