Păreri Șampon Wella AQUA PURE Purificator forumuri șampoane împotriva Excesului de Sebum

Șamponul AQUA PURE Purificator împotriva Excesului de Sebum Wella pentru păr gras și normal este un șampon apreciat pozitiv în majoritatea părerilor și opiniilor de pe forumurile dedicate produselor cosmetice care tratează eficient problema excesului de sebum.

Distribuție păreri și comentarii Șampon Wella AQUA PURE Purificator împotriva sebumului

  • Utilitatea produsului cosmetic: 4,46 din 5
  • Funcționează produsul cosmetic cum este descris: 4,40 din 5
  • Este produsul cosmetic ușor de utilizat: 4,42 din 5
  • Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,52 din 5
  • Este produsul cosmetic orientat spre cineva ca mine: 4,35 din 5
  • Au avut alții o experiență buna cu produsele cosmetice Wella Professional : 4,47 din 5

Samponul împotriva Excesului de Sebum INVIGO AQUA PURE SHAMPOO Wella Professionals este un șampon care curata si purifica eficient parul si scalpul

Având o formula îmbogățită cu acid salicilic șamponul Wella Aqua Pure îndepărtează eficient impuritățile acumulate (exces de sebum, mătreața, particule de praf, produse de styling etc), fara sa usuce pielea sau fibra capilara. 

sampon wella aqua pure purificator sebum pareri forum

Confera o senzatie de lunga durata de prospețime, sănătate si relaxare la nivel capilar, revitalizează si hidrateaza parul datorita ingredientelor sale benefice (glicerina, extracte naturale de lotus si struguri), lasandu-l perfect curat, suplu si stralucitor.

Mod de aplicare

Se aplica pe parul umed, se masează usor pana la formarea spumei, apoi se clătește cu apa din abundenta. Se repeta daca este necesar.

Ingrediente

Acid salicilic, glicerina, extracte de lotus si struguri

La nivelul scalpului, secreția de sebum excesiva este recunoscuta in funcție de aspectul podoabei capilare cand parul se ingrasa in a doua sau a treia zi de la șamponare, poate fi vorba despre seboree. 

Se poate vorbi si despre hiperseboree, cand parul devine uleios încă din prima zi dupa spalarea parului.

Ghid detaliat cu recomandări pentru cumpărături online inteligente și în siguranță


👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.

👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.

👉 Părerile ale clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.

👉 Rating-ul ale clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.

👉 De cine este livrat. Este recomand să fie livrat de către un mare magazin online. 

👉 Disponibilitate. Produsele nesigilate sunt mai ieftine de exemplu.

👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.

👉 Returul cumpărăturilor este gratuit. Este de preferat să fie de 30 de zile. Anumite magazine online au termen de retur 14 zile iar în anumite cazuri returul nu este gratuit.

👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.

👉 Beneficii și Fidelizarea clienților. Anumite magazine online oferă clienților puncte de fidelizare după achiziția unui produs. Punctele se pot transforma în reduceri la următoarele comenzi. Numărul de puncte de fidelizare diferă în funcție de produs sau de prețul sau.

👉 Timpul de livrare a produselor. Anumite magazine online oferă un timp de livrare ridicat. Dacă aveți nevoie ca produsul să ajungă repede la dvs, urmăriți timpul de livrare sau contactați reprezentatul magazinului online cu privire la acest aspect.

👉 Specificațiile produselor. Citiți cu atenție specificațiile unui produs înainte de achiziționarea sa. Astfel veți putea observa dacă produsul este ceea ce trebuie pentru a îndeplini sarcinile la care vă așteptați.

👉 Deschiderea coletului la livrare. Este recomandat ca pe pagina produsului comandat să fie afișat textul „Deschiderea coletului la livrare.” Este o măsură de precauție care vă poate scuti de alte neplăceri.

👉 Garanție. Verificați ca termenul de garanție să fie afișat pe pagina produsului. Este recomandat ca termenul de garanție să fie de minim 24 luni.


Trimiteți un comentariu