Treceți la conținutul principal

Pastă de dinți cu miere de Manuka MGO 400+ Propolis păreri și reduceri apreciate pe forumuri

Să ne facem o părere despre pasta de dinți fara fluor, cu miere de Manuka MGO 400+ Propolis BIO30, ulei de arbore de ceai (100g) pe care o puteți găsi în catalogul de reduceri actuale apiland.ro și manukashop.ro

Datorită proprietății antibacteriane a mierii de Manuka, Pasta de dinți cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka împiedică formarea plăcii bacteriene, protejånd astfel împotriva cariilor. 

În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorånd efectele parodontozei. Toate acestea sunt completate de acţiunea protectoare, dezinfectantă şi antiinflamatoare a propolisului.

Pasta de dinţi Manuka Health cu ulei de Manuka combină trei ingrediente naturale active care te ajută să îți păstrezi un zâmbet sănătos și frumos:  

Propolis BIO30™ cu un mare conținut de Bioflavonoide certificat la 30mg/g - pentru o igienă orală eficientă

pareri pasta de dinti cu miere de manuka si propolis forum reduceri

Acţiunea unică a Mierii de Manuka MGO™ 400+ este dată în această pastă de dinți fără fluor de uleiul esențial de Manuka care ajută la menţinerea sănătăţii dinţilor şi a gingiilor, oferind un gust minunat şi o senzaţie de proaspăt curat.


Acest produs apicol are numeroase proprietăți curative și efecte antibacteriene și antivirale foarte puternice. Mierea de Manuka este utilizată tradițional de mii de ani pentru curățarea rănilor și combaterea infecțiilor.

Studiile recente arată faptul că mierea de Manuka este eficientă și în tratarea problemelor gingivale.

Cercetarile de laborator si studiile clinice efectuate au demonstrat ca atat mierea de Manuka ACTIVA cat si mierea UMF sunt eficiente in distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, ele actionand insa in moduri diferite, datorita compozitiei chimice diferite.


Pasta de dinţi cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka nu conţine fluor!  

Atenţionari si precautii: Propolisul poate cauza reacţii alergice. În acest caz, întrerupeţi utilizarea!

Mod de utilizare: Pentru rezultate bune, spalati-va dintii cu Pasta de dinti cu Propolis, Miere Manuka si ulei de Manuka dupa fiecare masa sau de cel putin 2 ori pe zi.
MAI POTI CITI