ȘAMPON medicinal TIS cu rezorcina dermatita seboreica păreri forumuri indepartarea cojilor scalpului

Sampon medicinal Tis pareri ➤ Rezorcina forum proprietati ➤ Sampon medicinal cu rezorcina de intretinere Tis ➤ Sampon medicinal dermatita seboreica

Să ne facem o părere despre samponul medicinal cu rezorcina, salcie si alantoina de la Tis Farmaceutic, un produs cosmetic special care are proprietati antimicrobiene, cheratolitice si epitelizante impotriva matretii produsa de o seboree abundenta.

Rezorcina este un compus organic cu acțiune antiseptică (bactericidă și fungicidă) și keratolitică. 

Intră în componența mixturii antiacneice, unde are un efect antiseptic ușor și  se folosește în terapia psoriazisului, a eczemelor cronice și micozelor cutanate, în administrare externă.

Sampon medicinal Tis este recomandat pentru tratamentul matreatei, dermatitei seboreice, si a psoriazis-ului la nivelul pielii acoperite de par.

Sampon medicinal Tis pareri Rezorcina proprietati

Beneficii șamponul medicinal cu rezorcină, de la Tis Farmaceutic

Antimicrobian si antiseboreic.

Componentele active sunt incorporate intr-o baza de curatare care asigura efectul optim si calitatea de spalare.

Prin actiunea sinergica a componentelor se obtine o scadere a secretiei de sebuum la nivelul glandelor sebacee, eliberandu-se astfel orificiile secretorii. 

Astfel se reduce si apoi se stopeaza formarea matretii.


Ca și mod de utilizare, se aplica pe parul umed, se maseaza bine pielea capului timp de 5 min; apoi se clateste cu apa calda din abundenta. 

Samponul medicinal Tis se foloseste de 1-2 ori pe saptamana pana la disparitia afectiunii, dar nu mai mult de 30 de zile. 

Se recomanda, apoi, spalarea parului, timp de 2 saptamani, cu sampon medicinal de intretinere.
noriel.ro