Treceți la conținutul principal

ADAPTONIC Alevia pareri forumuri adaptogene naturale fără efecte adverse

 Distribuție păreri Adaptonic Alevia , raport extras din media opiniilor și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale adaptogene:


1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Nu avem abilitatea de a colecta fiecare recenzie ștearsă; putem identifica recenziile ca șterse doar dacă le colectăm la o dată și apoi observăm că nu mai sunt vizibile la o dată ulterioară.

Chiar dacă recenziile șterse nu afectează evaluarea medie, faptul că au fost luate măsuri pentru ștergerea recenziilor ridică unele întrebări despre integritatea recenziilor pentru produs în ansamblu.

Ce este Adapatonic și pentru ce se utilizează

pareri adaptonic alevia comprimate forum adaptogene naturale

Supliment recomandat ca adjuvant în:

• Reducerea efectelor negative ale stresului: în anxietate, atac de panică, migrene, depresie, emotivitate, angină pectorală, ulcer gastric, menopauză, scăderea libidoului, infertilitate, diabet zaharat tip II, scăderea imunității, osteoporoză, obezitate

• Reducerea durerii cronice.

Substanțele adaptogene ajută organismul să se adapteze la factorii stresori interni și externi și la menținerea echilibrului funcțiilor metabolice. 

Rhodiola contribuie la menținerea vigorii, longevității și vieții sexuale active. Ginsengul siberian energizează și revigorează fizic și psihic, iar Schizandra susține adaptarea organismului la stres.

Contribuie la reducerea stresului și a impactului negativ al acestuia asupra sănătății (Rhodiola și Schizandra)

Contribuie la menținerea sănătății psihice (Rhodiola)

Susține o viață sexuală sănătoasă pentru ambele sexe (Ginseng-siberian)

Susține imunitatea organismului (Schizandra).

Compoziție Adaptonic per 2 comprimate:

Extract de Rhodiola (Rhodiola rosea) 300mg standarduzat 5% rozavine, 

Extract de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) 300mg standardizat 0,4% eleutherozide, 

Extract de Schizandra (Schisandra chinensis) 150mg standardizat 9% schizandrine.

Rhodiola are efect revigorant asupra trupului si a mintii. Ajuta la stimularea sistemului nervos. Are rol antioxidant pentru protectia celulara. Normalizeaza functia tractului gastro-intestinal.

Schizandra stimuleaza activitatea sistemului imunitar. Are efect benefic in simptome ale stresului: iritabilitate, dificultati in somn, teama.

Ginsengul siberian protejeaza organismul impotriva stresului si oboselii. Contribuie la cresterea energiei fizice si a vitalitatii, optimizand activitatea fizica si mentala. 

Contribuie la neutralizarea efectelor radicalilor liberi, intarziind procesele de imbatranire celulara. Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a confortului psihic și a calmului (Rhodiola)

Mod de administrare Adaptonic

Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz.

Reacții adverse și contraindicații Adaptonic

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un stil de viață sănătos.
MAI POTI CITI
fashiondays.ro