ALKALOID MAGNESIUM 400 + B COMPLEX păreri forum suplimente reducerea starilor de oboseala si epuizare

ALKALOID MAGNESIUM 400 + B COMPLEX este un supliment pentru reducerea starilor de oboseala si epuizare foarte bine apreciat pe forumuri, majoritatea opiniilor fiind pozitive si exprimând multumirea cumparatorilor.

Din prospect aflăm că ALKALOID Magnesium 400 + B complex este un produs orodispersabil, continand microgranule ce se dizova direct in gura, fara a fi nevoie de apa, ce contine 400 mg magneziu, adica 107% din doza zilnica necesara unui adult si toate vitaminele B necesare organismului.

Vitamina B reprezinta un complex de 8 vitamine solubile in apa care au un rol important in mentinerea unui nivel optim de energie, in functionarea creierului si in metabolismul celulelor. 

Fiecare vitamina B este ori un factor esential in desfasurarea proceselor metabolice in conditii bune, ori un precursor chimic al acestora.

alkaloid-magnesium-400-b-complex-20-plicuri. pareri forum


Fiind solubile in apa, vitaminele B sunt eliminate usor prin urina, de aceea excesul nu este in general toxic, fiind corelat insa cu stari de greata, varsaturi, tahicardie sau anumite fenomene alergice. Carențele de vitamine B stau la baza oboselii accentuate si unor simptome mai mult sau mai putin grave.

Revenind la ALKALOID MAGNESIUM 400 + B COMPLEX, acest supliment este indicat in principal pentru:

1) Barbati si femei, cu o nevoie crescuta de suplimentare cu magneziu si vitamine B, cu un stil de viata active, stres si oboseala sau efort fizic crescut

2) Persoane sportive - care tin diete sau au o nutritive de slaba calitate.

3) Femei insarcinate – crampe musculare.

Beneficii ALKALOID Magnesium 400 + B complex:

• Contribuie la functia normala a sistemului nervos.

• Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si mentine echilibrul electrolitic.

• Vitaminele B contribuie la reducerea starilor de oboseala si epuizare.

Ingrediente active per plic: Oxid de magneziu - 400 mg, vitamina B3 - 18 mg, acid pantoteic - 18 mg, vitamina B2 - 4.2 mg, vitamina B6 - 4.2 mg, vitamina B1 - 3.3 mg, acid folic - 600 mcg, biotina - 150 mcg, vitamina B12 - 7.5 mcg.

Mod de utilizare: Doza zilnica recomandata: Adulti: dizolvati un plic pe zi, direct in gura. Nu necesita apa.

În afara de suplimente, surse bune de vitamina B sunt legume si fructe precum: cartofii, morcovii, fasolea pastai, vinetele, mazarea, broccoli, ciupercile si varza creata, pepenele galben, zmeura si semintele de floarea-soarelui, alunele, nucile, germenii de grau si cerealele integrale.

Drojdia de bere contine intreg complexul de vitamine B, dar acest lucru nu justifica un consum ridicat de bere. Alcoolul distruge complexul de vitamine B din organism, asa ca e recomandat sa consumam mai multa linte, ovaz, carne de vita, lapte si portocale in zilele cand avem programate petreceri sau iesiri cu prietenii in bar.


kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu