Treceți la conținutul principal

ALOE FEROX și Senna 30 capsule păreri forum suplimente funcționarea intestinelor

În acest articol vom încerca să ne facem o părere despre Aloe Ferox + Senna 30 capsule - Adnatura, un supliment natural creat pentru a susține sănătatea gastro-intestinală și digestia sănătoasă.

Conform informațiilor din prosepct, Aloe Ferox are un efect detoxifiant atât de puternic şi de complex ca acțiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la boli degenerative, până la curele de slăbire.

Aloe Ferox măreşte rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea caloriilor de către organism.

Și nu în ultimul rând, Aloe Ferox creşte producţia de colagen din organism, dând elasticitate pielii şi ajutandu-ne să nu arătăm, inestetic, ca şi cum “ne-ar fi rămas pielea largă”, după slăbitul rapid.

aloe ferox senna pareri forum

Rezumând principalele beneficii ale Aloe Ferox sunt:

• susține sănătatea gastro-intestinală și digestia;
• ajută la funcționarea intestinelor;
• contribuie la funcționarea peristaltismului intestinal;
• contribuie la confortul din timpul menopauzei.

Senna stimulează activitatea colonului și au un efect laxativ. 

Senna este un remediu natural recomandat în caz de constipație (acută sau cronică), unde acționează prin stimularea directă a peristaltismului intestinal, în curele de slăbire, pentru detoxifierea organismului, stimularea vezicii biliare, în caz de parazitoze intestinale și este utilizată pentru pregătirea intestinului gros în cazul intervențiilor chirurgicale și a altor investigații, gen colonoscopie sau irigoscopie.


Contraindicații și efecte adverse

Utilizarea prelungită poate crea dependență, pierderi de minerale (potasiu), cu tulburări de ritm cardiac. Aloe ferox și Senna pot duce la deshidratare, deci asigurați-vă că vă hidratați suficient. 

Dozele pentru persoanele în vârstă vor fi mărite progresiv.

Mod de utilizare: 3 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.
MAI POTI CITI