Câștigători Concurs PEPSI Profi 2021 mașină Ford Puma pe www.pepsi.ro

Organizatorul Concursului PEPSI Profi 2021 va afisa lista câștigătorilor premiilor pe site-ul www.pepsi.ro/campanie/fizzup-profi  pana pe data de 30.09.2021.

Tragerea la sorți a câștigătorului concursului Pepsi ”Mai indraznet. Mai aventuros. Castiga un Ford Puma!” Profiva avea loc în data de 7 septembrie 2021.

Premiul va fi acordat castigatorului validat in termen de maximum 90 zile de la data tragerii la sorti, de catre reprezentantul Organizatorului, la o adresa din Bucuresti, care va fi comunicata castigatorului după validare. Cheltuielile de deplasare pentru intrarea in posesia premiului vor fi in sarcina castigatorului.

Produsele participante la concursul „Mai indraznet. Mai aventuros. Castiga un Ford Puma!” Profi 2021 sunt toate produsele din gamele Pepsi, Mirinda si 7UP, in toate ambalajele, ce se regasesc in Magazinele Participante la Campanie, in limita stocurilor disponibile 

Concurs Pepsi Mai indraznet. Mai aventuros. Castiga un Ford Puma! Profi


În perioada  1 iulie – 31 august 2021 cumpără din magazinele Profi oricare 2 produse Pepsi, Mirinda și/sau 7Up pe același bon fiscal.

Înscrie numărul bonului fiscal pe site-ul campaniei promoționale împreună cu datele personale sau trimite-l prin SMS la numărul 3713 și ai șansa să câștigi prin tragere la sorți o mașină Ford Puma.

Un participant poate înscrie maxim 5 bonuri fiscale în fiecare zi.

Regulamentul Campaniei „Mai indraznet. Mai aventuros. Castiga un Ford Puma!” Profi este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata de desfasurare a Campaniei, la sediul Organizatorului precum si pe website-ul www.pepsi.ro/campanie/fizzup-profi
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu