Treceți la conținutul principal

Câștigători concurs RAIFFEISEN BANK 2021 mașină Renault Captur Intens E-tech

Anuntarea castigatorului concursului "Cea mai relaxata promotie" Raiffeisen Bank CARD VISA se va realiza in mod public dupa validarea acestuia prin publicarea unui anunt pagina  www.facebook.com/ RaiffeisenBankRomania. Premiile ramase neacordate vor ramane la dispozitia Organizatorului.

Castigatorul mașinii Renault Captur Intens E-tech va intra in posesia premiului in maxim 30 de zile calendaristice de la desemnarea lui prin tragere la sorti si contactarea lui.

In situatia in care unul dintre castigatori nu se va prezenta ulterior contactarii telefonice in termenul ramas pt intrarea in posesia premiului, acesta va pierde dreptul de a solicita premiul, iar Organizatorul va desemna drept castigator pe primul extras la sorti, din randul rezervelor.

castigatori concurs raiffeisen 2021 card visa


Toti clientii Raiffeisen Bank care indeplinesc cumulativ conditiile din regulamentul concursului, participa la tragerea de sorti pentru cele marele premiu, extragere ce va avea loc in perioada 16-20 august 2021

Se vor extrage potentialii castigatori impreuna cu un numar de 3 rezerve pentru castigator.

Cum participi la concursul RAIFFEISEN BANK 2021 mașină Renault Captur Intens E-tech

La aceasta Campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice care indeplinesc cumulativ
urmatoarele conditii:

a. au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii Campaniei,

b. sunt domiciliate in Romania (vor avea inregistrata in baza de date a bancii adresa de domiciliu in Romania atunci cand isi deschid un cont curent ZERO Simplu cu card de debit VISA),

c. inainte de data inceperii promotiei nu sunt clienti activi Raiffeisen Bank si nu au detinut niciun
produs Raiffeisen Bank cu 6 luni inainte de data de incepere a promotiei

d. deschid un cont curent de tip pachet ZERO Simplu la Raiffeisen Bank S.A. cu card debit VISA in perioada campaniei, indiferent de canalul de achizitie – online sau in agentie, si il activeaza.

e. detin la data tragerii la sorti mentionata la art 7.1 de mai jos un cont curent de tip pachet ZERO Simplu cu card debit VISA activ deschis in perioada campaniei promotionale.
MAI POTI CITI
answear.ro