Manuela Alexuc wiki biografie soția lui Cezar Amititeloaie, fondatorul Vivertine aka Dr. Cezar

Vezi care este biografia Manuela Alexuc și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Manuela Alexuc și cine sunt părinții conform bibliografiei. Wiki cele mai interesante poze cu Manuela Alexuc le gasiti pe pagina ei de Instagram @manuelaalexuc

Conform unei biografii neoficiale Manuela Alexuc originară din Botoșani, a absolvit în anul 2010 cursurile universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Politice.

Ulterior, Manuela Alexuc a terminat și un master în Economie și Afaceri Internaționale iar în prezent studiază Psihologie și Științe ale Educației la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Manuela Alexuc lucrează ca PR și manager de vânzări la Vivertine din Iaşi

În august 2020. Manuela Alexuc a participat la Campionatul Național de Culturism și Fitness, la categoria bikini fitness senioare 162 cm, pe care a și câștigat-o..Ea a reprezentat clubul PPawer Gym Vaslui

Wiki Manuela Alexuc si Dr Cezar Nunta cu Stil pe Plaja

Manuela și Cezar Amititeloaie (patronul patronul de la Vivertine, din Iaşi) s-au căsătorit pe insula Thasos în urmă cu câteva zile, iar forografiile apărute pe reţelele de socializare vorbesc de la sine.

Manuela Alexuc, a avut o superbă rochie albă iar mirele nu a fost mai prejos. Codul nunții a fost ” All white” (totul alb).

La eveniment au participat artiști pe măsură care au păstrat vii tradiţiile romaneşti. Manuela Alexuc, mireasa, a purtat o rochie albă frumoasă si sexy.

Dr. Cezar Amititeloaie este un medic specialist cardiolog în vârsta de 39 de ani și care este fondatorul Vivertine.

DR. CEZAR promovează UN STIL DE VIATA SĂNĂTOS. Indemna oamenii sa isi faca controale anuale sa mance cat mai sănătos cu putinta, sa faca mișcare sa fie comunicativi cu cei din jur si sa nu uite sa IUBEASCA.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu