OANA MARICA biografie, vârstă, înălțime, operații estetice Bunesa

Vezi care este biografia Oana Marica (născută în data de 17 mai 1990) iubita lui Alex Bodi și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Oana Marica (31 de ani) și câte operații estetice. Cele mai frumoase poze ale Oana Marica aka Bunesa nu le gasiti pe pagina ei de Instagram @oanamarica

WIKI: Oana Marica, este un fotomodel foarte cunoscut pentru aparițiile senzaționale, dar și pentru relațiile nonconformiste pe care le-a avut până acum.

Oana Marica a devenit o persoană cunoscută începând cu anul 2010, când a câștigat concursul „Miss Turism 2010”. 

În 2011, fotomodelul Oana Marica a câştigat locul I la concursul internaţional de modele “Most Liked Model Awards”, la Cannes, dar şi o sumă frumuşică de bani, de câteva mii de euro

De atunci, actuala iubită a lui Alex Bodi a avut o relație cu o mulțime de bărbați cunoscuți din România și a primit o mulțime de contracte de colaborare cu diferite filme de modele.

wiki oana marica varsta inaltime iubit

După cum spunea, Oana Marica nu e deloc noua în lumea showbiz-ului, asta deoarece frumoasa vedetă se bucură de atenția tuturor încă de când a devenit ”Miss Turism 2010” fiind încoronată de chiar ministrul turismului de la acea vreme, Elena Udrea.

De-a lungul timpului ea a fost în atenția presei și datorită relației pe care a avut-o cu fostul atacant de la Dinamo, Marius Niculae.

Cei doi s-au bucurat de o poveste de dragoste frumoasă, dar cu multe suișuri și coborâșuri, dar într-un final au decis că cel mai bine e să meargă pe drumuri separate în viața și fiecare să-și vadă de treaba lui.

Totuși, Marius Niculae nu a fost singurul bărbat cu care Oana Marica a apărut, asta pentru că la un moment dat vedeta a fost foarte apropiată și de Victor Slav, celălalt fost soț al Biancăi Drăgușanu.

Oana Marica detine un salon de infrumusetare in zona Dorobanti.

Referitor la operațiile estetice, Oana Marica a apelat la serviciile doctorului Renert Gad (după cum apare și in testimonialele clinicii acestuia) atat profesionale cat si mai intime după cum speculau cu câțiva ani in urmă tabloidele de cancan monden!!!
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu