Păreri Loțiune cu ulei de cânepă Canah forumuri ulei de cânepă beneficii

Pe forumurile despre am luat ulei de canepă, părerile despre Loțiunea cu ulei de cânepă Canah sunt în marea lor parte pozitive și exprimă în principal încrederea și anticiparea celor care au folosit acest produs cosmetic.

Potrivit prospectului, loțiunea cu ulei de cânepă Canah are efect emolient şi hidratant natural datorită conţinutului ridicat de Omega 3, Omega 6 şi vitamina E din uleiul de cânepă. 

Loţiunea cu Ulei de Cânepă 200 ml Canah combină uleiul de seminţe de cânepă presat la rece cu unt de shea, zinc şi extract de gălbenele pentru a reduce disconfortul pielii prin calmarea şi recondiţionarea pielii uscate, deteriorate.

Zincul are efect cicatrizant iar efectul antiinflamator obţinut prin conţinutul de gălbenele.

De asemenea, Loțiune cu ulei de cânepă Canah  îmbunătăţeşte elasticitatea şi ajută la rehidratarea tegumentelor.

pareri forum lotiune cu ulei de canepa canah

Ingrediente compoziție: 

Apă, Ulei din semințe de cânepă, Poligliceril 3 metilglucoză-distearat, Butyrospermum Parkii Butter (unt de Shea), Pantenol, Oxid de zinc, Triglicerid Caprylic/Capric, Acid Polihidroxistearic, Acid Isostearic, Glucoza, Guma Xantan, Alantonina, Ulei de Gălbenele, Bisabolol, Glucoza oxidaza, Lactoperoxidaza.

Mod de utilizare

Pe pielea uscată, după baie sau duș, aplicaţi loțiunea pe toată suprafața corpului.

Loţiunea cu Ulei de Cânepă 200 ml este potrivită pentru copiii şi adulţii cu piele sensibilă şi afectată de dermatite atopice.

Păstrează Loţiunea cu Ulei de Cânepă 200 ml la loc răcoros şi întunecat. Foloseşte-o în termen de 2-3 luni de la desigilare.

Părerea noastră este că, Loțiunea cu ulei de cânepă Canah este o loțiune cosmetică delicată, suavă, foarte hidratantă și protectoare pentru pielea corpului.