Treceți la conținutul principal

Păreri TOPPIK Şampon Densificator Toppik Tratament pentru par rar si subțire apreciat pe forumuri

Să ne facem o părere despre Serul, Șamponul și Balsamul densificator TOPPIK pentru îngrijirea părului rar şi subţire, gamă cosmetică apreciată pozitiv pe forumurile despre tratamente par rar si subtire pe bazaă de cheratină care funcționează.

Consumatorii exprimă prin opiniile lor faptul că Șamponul și Balsamul densificator TOPPIK, plus Serul reprezintă o șansă nesperată pentru persoanele care se confruntă cu problema părului rar și subțire.

Potrivit prospectului, produsele Toppik produsele concepute special pentru îngrijirea părului rar şi subţire, curaţă, repară şi hrănesc în profunzime firul de păr. 

Formula pe bază de cheratină remediază eventualele imperfecţiuni şi consolidează structura firului de păr pentru a-i oferi mai multă forţă, rezistenţă şi nu în ultimul rând, mai mult volum. 

Serul, Șamponul și Balsamul TOPPIK nu conţin parabeni sau sulfati şi sunt sigure pentru utilizarea zilnică.

Sa luăm fiecare produs Toppik si să vedem ce beneficii are pentru tratamentul părului rar și subțire.

pareri ser sampon densificator toppik forum tratamente caderea parului barbati si femei

1) SER DENSIFICATOR TOPPIK (100ML) pentru păr rar și subțire

Serul densificator Toppik are o textură uşoară, acţionând cu blândeţe asupra părului subţire sau deteriorat şi fiind potrivit chiar şi pentru părul vopsit.

Formula pe bază de cheratină este îmbogăţită cu ulei de seminţe de Jojoba şi ulei din germeni de grâu. Produsul nu conţine parabeni sau sulfaţi.

Serul densificator funcţionează foarte bine şi folosit împreună cu nanofibrele Toppik. 

Fiind încărcat electrostatic cu o sarcina opusă, acest ser creşte atracţia dintre nanofibre şi firele de păr, rezultatul obţinut fiind unul mult îmbunătăţit.


2) ŞAMPON DENSIFICATOR TOPPIK (250ML) pentru păr rar și subțure

Şamponul Toppik vine în completarea gamei de îngrijire a părului rar şi subţire, cu o formulă uşoară şi delicată, ce curăţă atât firele de păr, de la rădăcină până la vârfuri, cât şi scalpul. 

Părul fin, care se îngraşă uşor, se degresează la fel de uşor, iar părul deteriorat şi tern se regenerează vizibil, beneficiind chiar de un plus de volum.

Şamponul Toppik curăţă şi hrăneşte firul de păr în profunzime, cu efect sporit de volum. Un singur şampon, fără parabeni sau sulfaţi, pentru toate problemele părului tău.


3) BALSAM DENSIFICATOR TOPPIK (250ML) pentru păr rar și subțire

Acest balsam preia formula clasică Toppik, pe bază de proteine cheratinice, şi o îmbogăţeşte cu extract hrănitor de aloe.

Fără parabeni, sulfaţi sau alte chimicale dăunătoare, balsamul densificator Toppik hrăneşte firele de păr, contribuind la menţinerea sănătăţii şi la îngrijirea mult mai uşoară a acestora.

Balsamul Toppik este un produs de îngrijire a părului ce completează perfect şamponul din aceeaşi gamă. 

Efectul hidratant şi formula hrănitoare îl fac potrivit pentru toate tipurile de păr şi pentru orice anotimp.

În concluzie, gama TOPPIK formata din Ser, Șampon și Balsam densificatoar poate reprezenta o alegere inspirata daca va confruntati cu probleme legate de părul rar și subțire!
MAI POTI CITI