RECOMANDARI produse de machiaj ten acneeic pentru acoperirea cosurilor


Cateva recomandari despre machiajul pentru ten acneeic pentru acoperirea cosurilor fără să ai probleme

Iata ce produse de machiaj ar trebui să folosești dacă ai tenul predispus la acnee

Faptul că ai o piele predispusă la pete nu ar trebui să te împiedice să porți niciunul dintre aceste tipuri de machiaj. Dar există unele lucruri de utilizat și altele de evitat dacă ai o piele predispusă la coș.

Calitatea produselor cosmetic contează in machiajul tenului acnneic

Folosește produse cosmetice de înaltă calitate. Prețul nu este întotdeauna un indicator al calității, dar „mai puțin este mai mult” servește adesea ca un test de bună calitate atunci când vine vorba de machiaj pe pielea predispusă la acnee. Caută produse cosmetice testate foarte bine care nu au prea mulți aditivi.

sfaturi machiaj ten acneeic pt acoperirea cosurilor

Folosete produse de machiaj Non-Comedogene

Un produs non-comedogen este unul care a fost creat special pentru a nu bloca porii pielii (blocarea porilor poate duce la acnee și pete). 

Asigură-te că alegi produse care au indicat pe etichetă „non-comedogene” (sau ceva echivalent). 

Acestea sunt cele mai potrivite pentru pielea ta și sunt sigure de utilizat dacă urmezi și tratament medical pentru acnee.

Utilizeaza produse cosmetice cu ingrediente active testate clinic

În mod ideal, produsele pe care le alegi ar trebui să conțină, de asemenea, ingrediente active care s-au dovedit a îmbunătăți starea pielii predispuse la acnee. 

Testele de căutat sunt cele ale cercetării clinice și dermatologice; principiile active care pot avea efect asupra petelor sunt, printre altele, acidul salicilic, care elimină coșurile și are efect antibacterian.

În plus, știai că există mulți dermatologi care cunosc și îți pot recomanda cel mai potrivit machiaj? Ei vor examina particularitatea pielii și vor efectua teste de alergie, dacă este necesar. 

Medicii dermatologi pot recomanda apoi cele mai bune produse de machiaj pentru pielea ta și pot sfătui ce produse să eviți.

Curățarea este foarte importantă atunci cânv vorbin despre produse de machiaj ten cu acnee

Curățarea este primul pas esențial în îngrijirea pielii predispuse la acnee. 

Murdăria, bacteriile și celulele moarte ale pielii sunt toate lucrurile care pot bloca porii și pot promova apariția de noi pete, astfel încât aplicarea machiajului precum fond de ten peste toate acestea nu poate decât să înrăutățească lucrurile.

Curăță bine și cu atenție fața, folosind produse care sunt special formulate pentru pielea predispusă la acnee.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu