Robot de Bucătărie PRO Delimano păreri forumuri: puternic și rezistent

Să ne facem o părere despre Delimano Kitchen Robot Pro din noua generație de Roboți de Bucătărie Delimano apreciată pozitivă în opiniile de pe forumurile de gastronomie.

Delimano Kitchen Robot Pro este acum mai rezistent, mai puternic, și mai stilat, procesatorul alimentar îți va permite să pregătești o gamă largă de mâncăruri fără a vă utiliza din greu mâinile.

Robotul de Bucătărie Delimano PRO este puternic, reproiectat și aduce gătitul la nivelul următor. Mișcările planetare acoperă total suprafața bolului, funcție Soft Start, 6 niveluri de viteză plus funcție PULSE. 

Mai puternic și mai rezistent, cu putere de 1400 W, are angrenaj metalic, un vas din oțel inoxidabil 4,5l, și 3 accesorii de bază și protecție anti-stropire încorporată.

Motorul a fost upgradat la 1400 W, iar echipamentul de plastic înlocuit cu metal. Asta înseamnă că mâncarea ta va fi procesată mai repede și mai ușor. 

Mai mult, accesoriile metalice fac sarcinile mai ușoare, dar și prelungesc viața robotului tău.

Kitchen_Robot_Pro_Delimano pareri forumuri

Chiar dacă are dimensiuni reduse, robotul Delimano Kitchen Robot PRO are toate funcțiile mixerelor profesionale. În plus, este atât de stilat încat va fi o plăcere să-l expui pe blatul de bucătărie.

Delimano Kitchen Robot Pro este acum echipat cu tehnologia Soft Start, tehnologie inovativă care crește rotațiile progresiv orice viteză ai alege, făcând operarea produsului mai stabilă, constantă și optimă la fiecare rețetă.

Părerea noastră este că folosid Robotul de Bucătărie PRO Delimano nu numai că vei economisi timp, dar acesta  va mixa compoziția de prăjituri până la perfecțiune, precum și aluaturile de pâine sau de biscuiți, cartofi, unt și ouă, în doar câteva minute.

Rezumat caracteristici Robot de Bucătărie PRO Delimano

• Mișcări de rotație planetară asigură amestecarea fiecărui milimetru al vasului de mixare.

• 3 accesorii de bază - oțel inoxidabil tel, aluminiu cu înveliș anti-aderent paletă și spirală

• Robotul operează cu un singur buton cu 6 viteze și funcție Puls.

• Oțel inoxidabil vas cu capacitatea de 4.5l cu protecție anti-stropire încorporată.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu