SCAGEL ACNE BODY SPRAY ACNEE SI PETE CORP păreri forumuri remedii eficiente împotriva coșurilor pe spate

Scagel Gel acnee corp păreri forum. A folosit cineva Scagel  crema pentru acnee pe spate

Să ne facem o părere despre  Scagel Acne Spray pentru acneea de pe corp, spate și piept, un produs apreciat pozitiv pe forumuri, marea pondere a opiniilor exprimând în principal mulțumirea și anticiparea celor care au folosit Scagel.

Clienții consideră că este o formulă naturală pentru vindecarea acneei care dă rezultate.

Conform prospectului, Scagel Acne Body Spray acnee si pete corp, 30ml, este un produs dermato cosmectic recomandat pentru tenul acneic, sau persoanelor cu pete pe piele (spate, corp si piept), sub forma de spray. 

Scagel este pe baza de extracte din plante si a fost demonstrat clinic ca facilitează eliminarea rapida a cosurilor si previne aparitia cicatricilor post acneice

Scagel-Acne-Body-Spray pareri forum tratament cosuri pe spate

Scagel Acne Body Spray este un tratament care poate fi aplicat după duș și care rămâne pe corp, proprietate care este cheia în controlul și tratarea eruptiilor acneice de pe corp.

Scagel Acne Body Spray este disponibil la cele mai bune prețuri în farmaciile Catena, Sensiblu, Dr. Max, Ropharma, Farmacia Tei, Farmacia Stejara,  farmacii independente și plafaruri naturiste.

Scagel Acnee Body Spray  nu conține antibiotice, acid salicilic, peroxid de benzoil. Este un tratament împotriva acneei de pe corp, spate și piept. 

Un tratament inovativ care să poată fi aplicat după duș și care să poată rămâne pe corp este cheia în controlul și tratarea eruptiilor acneice de pe corp.

Scagel Acnee Body Spray este indicat pentru tratarea acneei, a porilor deschiși, îndepărtează cantitatea excesivă de sebum lichid și previne hiperpigmentarea post inflamatorie.

Rezumat beneficii Scagel Acnee Body Spray 

  • Îndepărtează cantitatea excesivă de sebum lichid
  • Indicat pentru tratarea acneei, a porilor deschiși
  • Reduce cicatricile provocate de acnee
  • Creează o barieră protectoare împotriva bacteriilor
  • Nu provoacă iritații
  • Previne hiperpigmentarea post inflamatorie
  • Eficacitate dovedită clinic
  • Nu conține antibiotice, acid salicilic, peroxid de benzoil

Iată și modurile în care poate utiliza Scagel Acnee Body Spray 

Înainte de aplicare, pielea trebuie curățată bine.

Se pulverizează întreaga zonă afectată de două ori pe zi, dimineața și seara.

În concluzie, părerea noastră este că Scagel Acnee Body Spray  este un produs dermato-cosmetic ideal pentru acoperirea zonelor puțin accesibile ale corpului  (spate,piept, brațe, umeri), 

Curăță pielea de coșuri și pete și intră rapid în piele.
noriel.ro