Semnificația Orelor și Minutele egale când te uiți la Ceas la Oră Fixă

Explicatie de ora fixa, ce inseamna ora fixa pentru baieti și fete, ce inseamna ora fixa 14 14, ssemnificatia orelor in oglinda și orelor fixe normal paranormal și lista cu întrebări ar putea continua la nesfârșit.

Poate ca nu este adevarat ca daca te uiti la fix te iubeste, însă numerologii au o părere fermă despre semnificațiile Orelor Fixe și Duble (oreșe și minutele se repetă).

Ce înseamnă când orele și minutele au aceeași cifră după părerea numeralogiilor vom vedea mai jos. 

Află din rândurile de mai jos ce înseamnă fiecare oră fixă, care sunt orele în oglindă și ce semnificație au orele egale de tipul 08:08 și 22:22.

Semnificatia orelor, in special in perioada adolescentei, au o explicație specială in iubire si dragoste, in special pentru fete, dar este valabil si pentru baieti.

Semnificatia orelor si minutelor în oglinda inverse ce inseamna cand vezi cifre care se repeta

Ce semnificație si explicație au orele și minutele egale

Ora 00:00 –Ai plantat ceva, iar acum ești pregătit/ă să culegi ce-ai semănat. Poate fi o experiență plăcută sau una mai puțin plăcută, în orice caz, va fi o lecție.

Ora 01:01 explicație – Nu dai mare importanta marturisirii sentimentelor unui barbat care nu iti e pe plac.

Ora 02:02 interpretare – Sta mereu pe profilurile tale si se uita la poze cu tine. Nu isi poate lua gandul de la tine.

Ora 03:03 – Ti s-a intamplat sa-l visezi in ultimele nopti? Atunci pregateste pentru ca vor urma o serie de visuri ciudate in care si el face parte din actiune.

Ora 04:04 semnificație – Atenție la îngrijorarea în exces. Încearcă să fii mai organizat/ă. Fă o listă cu tot ceea ce ai de făcut, ia-le pe rând și eliberează-te treptat de presiunea sarcinilor respective. 

Ora 05:05 – Te ascunzi de ceilalți. Nu-ți arăți adevărata persoană, esența. Dacă ești o persoană timidă, caută o cale să te exprimi, ceva care să te scoată din zona de confort cum ar fi fotografia, muzica, dansul sau teatrul. Ora 

Ora 06:06 – Ești mult prea deschis și apropiat de familie/prieteni. Socializarea aduce beneficiile sale, însă nu te pierde pe tine din vedere. Atenție la intimitatea ta. Protejează-ți energia. Ora 07:07 – Te dedici sau vrei să te dedici mai mult laturii tale intelectuale. Ai disponibilitatea și totodată energia să aprofundezi noi informații.

Ora 07:07 Semnificatie – Baiatul acesta chiar te iubeste si poti trai cu el o poveste de iubire pe care ar fi invidioasa toata lumea din jurul vostru.

Ora 08:08 Semnificatie – Suprizele in dragoste se tin lant in zilele ce vor urma. Vei primi o multime de vesti bune care te vor lasa masca.

Ora 09:09 Semnificatie – Iti bate un apropo o alta persoana sa fiti impreuna, mai in gluma, mai in serios.

Ora 10:10 – In sfarsit isi va face curaj sa iti scrie sau chiar sa te sune cu video-call.

Ora 11:11 Semnificatie – Nu mai poti de dragul lui si esti dispusa sa treci peste anumite principii doar ca sa-l tii aproape.

Ora 12:12 – Ești nevoit/ă să găsești un echilibru între energia sufletului, fizicului, emoțiilor și minții tale. Regăsește-te în natură, relaxează-te, meditează. Dacă priviți 12:22 pe ceas, ar trebui să vorbiți sincer cu o persoană dragă despre pitici voștri din cap sau să consultați un psiholog.

Ora 13:13 – Caută noul – piese noi, filme noi, restaurante noi, noi modalități de a-ți continua altfel viața de zi cu zi. 

Ora 14:14 – Este timpul să te eliberezi. Ieși din casă, socializează, fă-ți noi prieteni, începe un sport nou. În caz contrar vei regreta că ai pierdut tot acest timp fiind melancolic/ă. 

Ora 15:15 – Eliberează-te de opiniile altora. Nu-ți mai încărca mintea cu ceea ce cred ceilalți și fă ceea ce-ți dorești tu cu adevărat. 

Ora 16:16 – Există trei căi prin care poți evolua: studiază (sau citește), ascultă/observă, perseverență. Practică-le! 

Ora 17:17 – Focusează-te pe prosperitate. Iar aici nu vorbim doar despre bani, ci despre relații sănătoase, fericire și sănătate.

Ora 18:18 Semnificatie – Alegi confidentele gresite, pentru ca cel putin una dintre ele va vorbi mai departe secretele relatiei tale pe care ti-a promis ca nu la va spune.

Ora 19:19 Semnificatie – Dupa cateva zile de cearta ati ajuns sa nu va mai vorbiti. Veti simti amandoi lipsa celuilalt si va veti relua relatia. Poti chiar tu sa faci primul pas, el e mai orgolios in aceasta privinta.

Ora 20:20 – E momentul pentru o iesire cu prietenele, o distractie, de care vrei ca el sa stie indirect, pentru ai atrage atentia asupra unei greseli.

Ora 21:21 Semnificatie – Vrea sa iti dea senzatia ca intre voi s-a terminat, dar sentimentele lui sunt la fel de puternice ca si ale tale, doar ca nu vrea sa-ti arate asta si prefera sa joace dur.

Ora 22:22 – Acordă mai multă atenție sănătății tale. Optează pentru alternative mai sănătoase decât cele de până acum. Corpul tău are nevoie de o schimbare în bine. 

Ora 23:23 – Ești mai important/ă și talentat/ă decât crezi. Poți avea așteptări mai mari de la tine. Ai încredere în forțele proprii, poți realiza mai multe decât îți permiți în prezent să crezi.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu