Treceți la conținutul principal

Sesderma C-VIT SER LIPOZOMAL păreri forumuri tratamente contra îmbătrânirii pielii

Părerile despre Serul cu Vitamina C Sesderma, pe forumurile analizate sunt în principal unele pozitive, opiniile exprimând mulțumirea și încrederea clienților.

Recenziile despre C-Vit Liposomal Serum scot în evidență faptul că are o formula extrem de misto, intra imediat in piele, este imbogatit cu peptide, retinol, resveratrol si alte ingrediente bune pentru ten

Însă există si opinii negative, cei drept destul de rare, care evidențiază faptu că Serul cu Vitamina C Sesderma nu este un produs cosmetic perfect deoarece pe lista de ingrediente se regasesc in cantitati mici alcoolul si parfum.

Eficiența C-Vit Liposomal Serum Sesderma se datorează Vitaminei C stabilizată și încapsulată în bule lipidice combinată sinergic cu extract de dude și acid hialuronic.


Sesderma C-VIT SER LIPOZOMAL este un produs cosmetic recomandat pentru prevenirea și tratamentul fotoîmbătrânirii pielii cauzate de expunerea la soare, stres, fumat, dieta săracă în vitamine, lipsa somnului etc. 

Conferă pielii un plus de luminozitate și suplețe. Hidratează și reduce vizibilitatea ridurilor. 

În plus, formula C-Vit unifică tonul pielii, elimină petele și previne apariția lor. 

Un cocktail antioxidant puternic cu vitamina C de ultimă generație încapsulat în lipozomi cu un nivel înalt de penetrare a pielii. 

Acțiune antioxidantă (capturarea radicalilor liberi), iluminatoare și antiaging (sinteză crescută de colagen). 

În plus, formula C-VIT conține o serie de antioxidanți (extract de Gingko biloba, quercetină și pterostilben) care au rolul de a neutraliza orice deteriorare celulară cauzată de radicalii liberi. 

Fiecare antioxidant acționează asupra unei anumite zone a celulei, pentru a asigura o protecție completă. 

Încapsularea tuturor ingredientelor active în microsfere lipidice asigură penetrarea, viteza și eficiența crescute ale formulei și permite fiecărui ingredient să ajungă la locul țintă.

Mod de utilizare Sesderma C-VIT SER LIPOZOMAL

Curățați și tonifiați tenul, apoi aplicați ser lipozomic C-VIT printr-un masaj ușor, de două ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie. 

Poate fi aplicat în jurul ochilor de la o distanță de 3-5 mm.
MAI POTI CITI