WIKI KIKI MORENTE NOUL IUBIT al SAREI CARBONERO

KIKI MORENTE biografie, vârstă, înălțime și avere

S-au scris rauri de articole despre frumoasa jurnalista sportiva SARA CARBONERO si al sau sot portarul spaniol IKER CASILLOS povestea lor de iubire si apoi NUNTA au impresionat oamenii din toata lumea.

EL FAIMOS portar iar EA o frumoasa si apreciata jurnalista sportiva. SARUTUL dintre SARA CARBONERO si IKER CASSILLAS la sfârșitul unui meci de fotbal a devenit VIRAL unul dintre cele mai frumoase săruturi din epoca moderna intre doi oameni celebri.

SARUTUL acesta VIRAL a fost "copiat " mai apoi de alte celebritati de pe meleaguri straine dar si de la noi. VALENTINA PELINEL actuala sotie a lui CRISTI BORCEA si mai nou IRINA TANASE logodnica lui LIVIU DRAGNEA au facut apel la celebrul sarut SARA- IKER.

KIKI MORENTE wiki biografie varsta înălțime iubita

Doar ca VALENTINA PELINEL si IRINA TANASE si-au sarutat BARBATII la poarta inchisorii in ziua in care au fost eliberati. Putintel PENIBIL sa sari in bratele barbatului de fata cu presa.

Ce conteaza asta cand esti persoana publica si mai ales CELEBRA doar prin faptul ca ai devenit IUBITA de PERSOANA CELEBRA din politica sport showbiz.

SARA CARBONERO si IKER CASSILLOS au trait fericiti pana in 2019 cand au socat lumea cu anuntul DIVORTULUI.

Anul 2019 a fost unul de cosmar pentru cei doi soti. IKER CASILLAS a suferit in mai 20219 un atac cerebral. Tot in 2019 SARA CARBONERO a fost diagnosticata cu un cancer ovarian.

In ciuda povestii lor de iubire ce a durat 11 ani in ciuda celor doi copii pe care ii au impreuna frumosul cuplu s-a destramat. S-au sustinut reciproc si poate tensiunea aceasta le-a fost fatala.

SARA a rugat presa sa le respecte intimitatea si a mai spus ca vor ramane mereu parinti celor doi copii ei sunt oamenii care se respecta si isi doresc binele unul altuia.

Si fiecare a mers pe drumul sau. Si amandoi si-au regasit fericirea in bratele altor parteneri.

Zilele trecute presa spaniola relata despre noua poveste de dragoste a SAREI CARBONERO.

CU cine se iubeste frumoasa SARA CARBONERO ? Cine este BARBATUL care i-a adus surasul pe buze si stralucirea din ochii verzi?

SARA CARBONERO si-a cunoscut noul iubit prin intermediul unor prieteni. Un prieten si al SAREI dar si al artistului cantaret de muzica flamenco KIKI MORENTE.

Binecuvantat fie el prietenul care le-a inlesnit INTALNIREA caci SARA CARBONERO si KIKI MORENTE s-au INDRAGOSTIT la PRIMA VEDERE.

KIKI MORENTE face parte dintr-o familie celebra in SPANIA.

KIKI MORENTE este fratele ESTRELLEI MORENTE si SOLEA-ei MORENTO .

Se pare ca KIKI MORENTE deja a prezentat-o pe SARA CARBONERO familiei sale ceea ce inseamna ca lucrurile intre ei devin tot mai seriaoase si nu ar fi exclus ca KIKI sa o duca din nou la altar pe frumoasa SARA CARBONERO.

Numele din buletin al ARTISTULUI din faimoasa celebra FAMILIE in SPANIA este JOSE ENRIQUE MORENTE CARBONELL.

Pe scurt KIKI MORENTE. Tatal fetelor SOLEA, ESTRELLA si a lui JOSE ENRIQUE MORENTE aka KIKI MORENTE este un FAIMOS CANTARET DE MUZICA FLAMENCO- ENRIQUE MORENTE.

Din pacate tatal MORENTE a murit in 2010 dar a lasat MUZICA FLAMENCO ca cea mai valoroasa MOSTENIRE a sa. Si atat fetele ESTRELLA si SOLEA dar si baiatul KIKI MORENTE i-au mostenit pasiunea pentru MUZICA FLAMENCO.

O FAMILIE DE MUZICIENI.

KIKI MORENTE a vazut lumina zilei la 30 decembrie 1989 in GRANDA SPANIA.

Este reprezentantul ZODIEI SAGETATOR. A crescut scaldandu-se in CELEBTITATA data de LEGENDARUL sau tata.

MARELE MORENTE TATAL a scris ISTORIE in MUZICA FLAMENCO talentul sau fiind premiat de mai multe ori.

Tatal il lua pe KIKI MORENTE la evenimentei si canta cu el si sora sa cea mare ESTRELLA. KIKI a deprins radacinile muzicii flamenco.

Spunea ca tatal sau i-a lasat lui si surorilor MUZICA FLAMENCO si el se simte dator sa duca mai departe traditia.

MORENTE tatal si-a facut o gramada de prieteni nume ilustre in muzica care mai apoi au devenit si prietenii fiului sau KIKI.

KIKI spunea ca a primit cu bucurie prietenia unor ilustre nume in muzica dar a acceptat si dusmanii familiei MORENTE.

Extrem de tacut nu prea vorbeste cu presa. Unii il considera doar BAIATUL RASFATAT al legendarului ENRIQUE MORENTE. Chiar si in zilele noastre.

PRIMUL ALBUM a lui KIKI MORENTE este un omagiu adus cartierului unde a copilarit in GRANADA, cartierul ALBAYZIN.

ALBAYZIN este numele primului album al cantaretului KIKI MORENTE. In 2019 KIKI a plecat intr-un turneu alalturi de DAVID CARMONA chitarist , si PETRO GARRE aka POPPO" dar si dansatoarea IRENE RUEDA.

KIKI a canatta cu bucurie la chiatara dar a renuntat mai apoi . A spus ca CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE OMUL cel care canta. BULERIA, TANGOURILE, MUZICA FADO. GRANANIA sunt genuri muzicale pe care le indrageste.

KIKI MORENTE a dus muzica flamenco a tatalui intr-o noua perspectiva MODERNA.

Ce pasiuni are tanarul KIKI? Adora sa joace jocuri video ii plac serialele de pe NETFLIX. Iubeste muntele. Asculta muzica braziliana , muzica fado. Il admira pe MANUEL DE FALLA.

Inalt, chipes KIKI MORENTE- ARTIST DE MUZICA FLAMENCO, CHITARIST, COMPOZITOR cel ce se trage dintr-o familie artistica CELEBRA EL este NOUL iubit al frumoasei SARA CARBONERO.

Se pare ca jurnalista SARA CARBONERO susccita in continuare un mare interes in presa. Toti vor sa stie si cele mai mici lucruri despre SARA CARBONERO.

SARA CARBONERO se reface in continuare dupa cumplita bola pe care o tine sub control. IUBIREA i-a sarit din nou in fata ca o leoaica cum spunea marele nostru NICHITA STANESCU.

IUBIREA care ii da o noua STRALUCIRE. SARA CARBONERO este parca mai frumoasa. Mai matura dupa clipele dificile date de boala si divort.

Le dorim fericire tinerilor SARA CARBONERO si KIKI MORENTE. O poveste de dragoste de care tota lumea este interesata.

Doi tineri celebri au pornit pe drumul IUBIRII.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu