Yasmine Ody biografie, vârsta, zodie, înălțimea și studii iubita lui Pepe

Vezi care este biografia Yasmine Ody și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Yasmine Ody (vârsta 26 ani, data nașterii 1995). Cele mai frumoase poze ale Yasmine Ody le gasiti pe pagina ei de Instagram privată @yasiody

Diferența de vârstă dintre Yasmine și Pepe este una care te va surprinde. Artistul este mai mare decât Yasmine cu aproximativ 16 ani, având în vedere că vedeta urmează să împlinească 42 de ani în luna Iulie.

Yasmine Ody se lăuda și cu dimensiuni aproape perfecte pentru meseria de model: înălțime 1,80 m și măsuri 85/60/90.

Conform biografiei oficiale Yasmine Ody este un celebru make-up artist, însă puțini cunosc cu ce se ocupa tânăra în urmă cu mai mulți ani, înainte de a devenit cunoscută pentru talentul său în arta machiajului.

Yasmine-Ody varsta inaltime zodie instagram


Yasmine lucrează de o lungă perioadă în showbiz dar ca specialist în make-up, aceasta bucurându-se de-a lungul timpului de colaborări cu vedete importante, cărora le-a realizat machiajul în diferite clipuri. 

Yasmine Ody a avut o legătură cu designerul Cătălin Botezatu. 

Iubita lui Pepe a cochetat și cu moda, având o carieră ca model al agenției MRA, înainte de a se axa pe machiaje, lăudându-se cu originile sale arabe și frumusețea nativă pe cele mai înalte culmi ale lumii modei.

Yasmine Ody a devenit make-up artist recunoscut după absolvirea Academiei de Make-up Georgiana Codinca, școală care predă cursuri acreditate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstince și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută de Autoritatea Națională pentru Calificări

Pepe și actuala lui iubită, Yasmine, se cunosc de mai mulți ani. În noiembrie 2017, pe Facebook, Yasmine a publicat o fotografie în care îi retușează machiajul solistului. 

Tot cu 4 ani în urmă, Pepe scria despre tânără pe Facebook: „Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare... mulțumesc”.
kitunghii.ro


Trimiteți un comentariu