Treceți la conținutul principal

AliExpress Romania păreri forum Alibaba sau AliExpress diferențe lucruri ieftine, depozite și ponturi


Haine aliexpress pareri, Retur aliexpress forum, păreri Alibaba sau aliexpress diferente , forum lucruri ieftine aliexpress, marimi aliexpress sau comanda aliexpress pe firma... depozit aliexpress romania intermediar aliexpress... da este un fenomen de shopping care i-a amploare și la noi.

Gigantica platforma de vânzări online AliExpress din China capătă pe zi ce trece o  popularitate din ce în ce mai mare și în România, chiar dacă în acest moment nu există o traducere în limba română a AliExpress și unora le este greu să comande.

Desigur părerile despre AliExpress sunt neomogene, amestecate și uneori greu de descifrat, mai ales dacă parcurgi forumurile de shopping unde spiritele se încing ușor si argumentele subiecte primează asupra realității obiective!

aliexpress romania pareri forumuri lucruri ieftine

ALIEXPRESS este un magazin online de unde poti cumpara ceva pentru un preţ foarte scăzut, pentru cele mai multe dintre produsele lor sunt direct de pe raftul din fabricile din China în care sunt fabricate majoritatea produselor din lume.


Asta în timp ce ALIBABA e orientat pe furnizorii chinezi a unui serviciu sau produs, la un consum industrial şi permiţându-le să cumpere produsul sau serviciul en gros.

Există un depozit AliExpress în România? În acest moment NU există depozit AliExpress în România, dar aveți posibilitatea de a lua anumite produse din depozite europene.

Unele produse cumparate de pe AliExpress ajung chiar prin curier rapid.


Când ajunge comanda, dacă am comandat produse de pe AliExpress?

Ei bine răspunsul la această întrebare legitimă depinde foarte mult din ce depozit vine. Sunt unele companii ce au depozite în Europa. În cazul acesta poate ajunge și în câteva zile în România.

De aici își pun amprenta serviciile noastre poștale sau curierii. Dacă alegeți un curierat rapid, până la 7 zile lucrătoare produsul va fi la voi, dacă alegeți Poșta Română este posibil să se dubleze perioada de așteptare. Ca o recomandare, evitați să transportați cu ajutorul DHL au prețuri exagerat de mari.

Aliexpress e un mega mall online plin de magazine si fiecare magazin sau vanzator poate sa fie mai serios sau nu. Este recomandat să verifici tot timpul daca are un rank bun si daca in general este serios, daca are vanzari, daca are feedback-uri bune la produse…etc 

Feedback-urile, review-urile sau recenziile de pe AlieExpress sunt extrem de importante fiindca ele spun adevarul despre produs. Pe Aliexpress vânzătorul nu poate cenzura, sau refuzate feedback-urile proaste asa ca oricum sunt ele sunt cel mai bun indicator ca vanzatorul este bun si produsul este de calitate.


Care sunt taxele vamale pe site-ul Aliexpress.com

La produsele sub 10 euro nu se plăteste nimic, in schimb la cele între 10 euro si 150 de euro se plătește TVA de 19% din sumă + transport, iar la produsele care trec de 150 euro se adauga și taxe vamale.

Cum plătiți pe AliExpress? Ei bine aici nu există plată ramburs la livrare!!! Plățile pe AliExpress se fac online înainte ca produsul să vă fie livrat! 

Sunt mai multe posibilități: card bancar clasic sau carduri de genul Revolut, Monese.

Dacă alegeți varianta cu cardul online ar trebui să alegeți varianta Buyer Protection. Este cel mai bine pentru voi, pentru banii pe care îi dați. În plus, recomandarea noastră ar fi să nu salvați cardul în platformă.

Și nu în ultimul rând, care sunt metodele prin care imi pot recupera banii de pe AliExpress?

Deschideți o dispută. Dacă ați plătit c contul de PayPal, e simplu. În cele 60 de zile puteți face multe. 

Daca ați plătit cu cardul, ca să vă returneze banii, trebuie să mergeți pe site-ul AliExpress și să faceți o cerere de RMA.
MAI POTI CITI